Senior Miljørådgiver for miljø i bygge- og eiendomsprosjekter

Miljø & Helse er et av markedsområdene i Rambøll Norge, og består av nærmere 2000 medarbeidere globalt. I Norge er Miljø & Helses mer enn 60 medarbeidere fordelt på tre avdelinger og seks kontorer. Vi har mange spennende prosjekter og søker nå nye medarbeidere innen miljø i bygge- og infrastrukturprosjekter.

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist03.04.2018

En hovedoppgave vil være å bidra til å tilføre relevante miljøoppdrag til avdelingen. I tillegg blir du sentral i å sikre faglig utvikling innenfor dette fagområdet i Miljø & Helse i Norge, veilede andre medarbeidere og bidra til å bygge opp en sterk faggruppe innenfor miljøledelse og miljørådgivning i bygg- og infrastrukturprosjekter. Andre viktige oppgaver vil være:

  • Prosjektledelse av egne og flerfaglige prosjekter
  • Miljøledelse i bygge- og infrastrukturprosjekter
  • Miljørådgivning innenfor en eller flere av fagområdene LCA/klima, materialvalg, EPD eller miljøkartlegging i bygge- og infrastrukturprosjekter
  • Skape relevante, verdifulle og målbare resultater og prosjekter for kunden

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har allsidig kompetanse innen miljørådgivning i bygge- og anleggsbransjen, minimum fem års erfaring og kunnskap om miljøoppfølging i byggeprosjekter, kompetanse innen ett eller flere av fagområdene LCA/klima, materialvalg, EPD eller miljøkartlegging i bygg. Du har forretningsforståelse, ser markedsmuligheter og evner å skape nye verdifulle prosjekter for kunden. Du bør også ha prosjektledererfaring fra større oppdrag og rapport- og utredningserfaring, gjerne fra helsebygg og/eller infrastrukturprosjekter. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Faglig engasjert, har ambisjoner og ideer, og vil være med å videreutvikle våre produkter
  • Evne til å ta helhetlig ansvar for prosjektene og kan arbeide selvstendig så vel som sammen med andre
  • Ha faglig tyngde og ønske om å tilegne deg ny kunnskap
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk, herunder formidle faglig kunnskap på norsk

Fast tekst om hva Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson: Avdelingsleder Jan Rukke, tlf. 932 24 813, e-post: jan.rukke@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: