Foto: NCC

NCC lanserer Loop Rocks i Norge

NCCs nettmarkedsplass for stein- og gravemasser, Loop Rocks, kommer nå til det norske markedet.

Det skriver NCC i en pressemelding onsdag.

Loop Rocks, NCCs online markedsplass hvor brukere selv kan matche tilbud og etterspørsel etter stein- og gravemasser mellom byggeplasser, lanseres nå i Norge. Loop Rocks er en åpen plattform og applikasjon som allerede har mer enn 9.000 brukere i Sverige, Finland og Danmark, skriver NCC.

Loop Rocks har, ifølge pressemeldingen, stor tro på at løsningen deres for håndtering av masser vil slå an i det norske markedet.

– Det norske byggemarkedet er preget av høye miljøstandarder, kvalitetsdrevne prosjekter og store investeringer. Dette er et mulighetsvindu som vi bare ikke kan gå glipp av, sier Carl Zide, sjef for Loop Rocks.

I Norge vil Loop Rocks samarbeide med miljøkonsulenter for å sikre riktig dokumentasjon og at massene er korrekt miljømessig testet, heter det i meldingen.

Loop Rocks i Norge blir lansert i forbindelse med bransjekonferansen Stein i vei, som starter 28. februar. Arrangementet samler norsk steinmaterialeindustri for å diskutere fremtidens infrastruktur.

– Med norsk utvidelse blir Loop Rocks en pan-nordisk løsning. De nordiske byggemarkedene har mye felles, og nye digitale løsninger kan hjelpe bedrifter med å tjene nye synergier som ikke tidligere har vært tilgjengelige, sier Zide i pressemeldingen.

Loop Rocks ble i 2017 tildelt pris for beste initiativ innen bærekraftig transport fra E-prisen, organisert av E.ON og Veckans Affärer, pris for beste individuelle prestasjon av Sveriges grønne bygningsråd, og mottok en ærverdig omtale fra InUse Awards.