Arne Jorde

Gode tall for Erichsen & Horgen

Erichsen & Horgen har økt sin omsetning med 26 prosent fra året før til 195 millioner kroner, og med et resultat før skatt på nærmere 17 millioner kroner.

Selskapet skriver i en pressemelding at strategien deres er å satse på fagområdene energi, miljø, teknikk og VVS.

- Det er gledelig at vi gjør et så godt resultat. Vi gikk inn i 2017 med en klar målsetning om å øke både omsetning og resultat, noe vi har klart, sier Arne Jorde, daglig leder i Erichsen & Horgen.

De siste årene har selskapet hatt en tilvekst av ansatte og i januar i år passerte de 150 ansatte. Selskapet utvider nå kontorlokalene i Nydalen med ytterligere 30 kontorplasser.

- Med god ordrereserve og tro på fremtiden er vi stadig på jakt etter dyktige medarbeidere. Et konkurransefortrinn er kapasiteten vår. Med den bemanner vi noen av de største og mest spennende byggeprosjektene i landet, blant annet Nytt Drammen sykehus, Campus Ås, Nytt Munch museum, Nytt Nasjonalmuseum og Jordal amfi, sier han.

Med etablering i Trondheim i fjor teller selskapet 4 kontorer.

– Vi har over lengre tid sett på en mulighet for å åpne kontor i Trondheim. Dette er en region i vekst og både kunder og samarbeidspartnere har uttrykt et ønske om vår lokale tilstedeværelse i regionen, sier Jorde.