BIM-koordinator

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er nær NOK 30 milliarder (2016), og halvparten av de 7400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og selskapet har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS har ca. 3 750 ansatte og omsetter for 15 mrd. (2016).

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»


Distrikt Rogaland inngår i Veidekke Entreprenør AS, region Syd, sammen med distrikt Buskerud, distrikt Telemark/Vestfold, distrikt Agder, Norske Stålbygg AS og Block Berge Bygg AS. Regionen omsetter for ca. 3 mrd. årlig og har ca. 750 ansatte (2016). Distrikt Rogaland har ca. 110 ansatte.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeRogaland
StedKlepp stasjon
Søknadsfrist23.03.2018

Vi skaper gode resultater ved effektiv drift, og verdsetter involvering og teamarbeid. Vi har høyt fokus på fagkompetanse og etterlevelse av Veidekkes verdier - noe som innebærer å være profesjonelle, redelige, entusiastiske og grensesprengende.

Har du den BIM-kompetansen vi søker etter?

Vi søker etter deg som har solid erfaring med BIM, men du som er nyutdannet kan også søke. Vi ønsker at du har bred erfaring fra byggebransjen, god forretningsforståelse, er strukturert og har gode samarbeidsevner. Med disse egenskapene kan du få spennende og utviklende dager hos oss.

Du har teknisk fagskole eller ingeniørutdanning med spesialkompetanse innenfor BIM. Sertifisering i VDC-prosesser vil bli vektlagt høyt. Vi verdsetter praktisk erfaring høyt, og er stolte av at flere av våre dyktige medarbeidere har et fagbrev som de senere har bygget videre på med annen utdanning.

Arbeidsoppgaver

Prosessene rundt BIM er vel så viktig som det programtekniske arbeidet. Eksempler på arbeidsoppgaver er koordinering av rådgivere og deres underlag, riggplanlegging, utarbeiding 4D-simuleringer, gjøre mengdeuttak og lage illustrasjoner.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

Du behersker Synchro, Solibri og Revit/ArchiCad. Du er en positiv person som liker å finne gode løsninger sammen med andre og nikker anerkjennende til følgende beskrivelse av deg selv:

  • Involverende i din arbeidsform
  • En relasjonsbygger
  • Godt humør og trygg fremtoning
  • Strukturert
  • Profesjonell og tillitsvekkende
  • Initiativrik og handlekraftig
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Vi tilbyr

Om du blir med på laget, får du en ansvarsfull jobb blant dyktige kolleger i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift med en uformell omgangstone og et positivt arbeidsmiljø preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et kollegium som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i verdiskapende samspill med alle aktørene rundt oss. Veidekke har et kompetent BIM-nettverk der medarbeidere fra hele selskapet samles for å utvikle hverandres kompetanse.

Arbeidssted vil være Bedriftsvegen, Klepp, Rogaland.

For mer informasjon

For mer informasjon, ta kontakt med Aage Tengs, distriktsleder i Rogaland, tlf. +47 992 22 111 eller Bodil-Hanne Thu, HR-sjef i Rogaland, tlf. +47 948 08 982.

Søk stilling

Vis flere stillinger: