Gravemaskinfører

Vår oppdragsgiver er BetonmastHæhre Anlegg AS. Selskapet har fått oppdraget med å bygge neste parsell på E18 - strekningen Rugtvedt - Dørdal i Telemark. Prosjektets varighet vil være frem til desember 2019.

FirmaJobzone for BetonmastHæhre Anlegg
FylkeTelemark
Søknadsfrist31.03.2018

Har du erfaring med kjøring av gravemaskin? Har du kanskje erfaring med kjøring av GPS styrt gravemaskin fra lukket anlegg? Hvis du i tillegg er interessert i nye utfordringer - kanskje hos BetonmastHæhre Anlegg - ja da vil vi gjerne komme i kontakt med deg!

Vår oppdragsgiver bruker Jobzone i forbindelse med alle sine utbyggingsprosjekter. Jobzone Larvik leverer maskinførere til utbyggingen av E18 - strekningen Rugtvedt - Dørdal i Telemark.

Arbeidsoppgaver

Kort og godt vil arbeidsoppgavene vil være å kjøre gravemaskin. Du vil inngå i et team, og kjøre etter en 14-14 rotasjon.

Kvalifikasjoner

Interesserte kandidater MÅ ha førerkort samt maskinførerbevis for M2 - gravemaskin. Du MÅ også ha erfaring med kjøring av GPS styrt gravemaskin, og helst erfaring fra kjøring på lukket anlegg.

For å ivareta HMS og behovet for sikkerhet på anlegget, er det et ufravikelig krav til å beherske norsk muntlig og skriftlig!

Er du interessert i et prosjekt for vår oppdragsgiverpå E18?

Send oss en søknad med CV samt kopi av sertifikater og eventuelle relevante fagbrev for bransjen. Søknad sendes: bjorn.bergene@jobzone.no

Søknader vil bli behandlet fortløpende. Ta derfor snarlig kontakt med oss.

Kontaktpersoner

Bjørn Bergene

Partner

Telefon 952 94 333

Øyvind Løkken

Partner

Telefon 990 47 177

Vis flere stillinger: