Prosjektleder på prosjekt Vestoppland

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med ca. 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen
FylkeOppland
StedGjøvik, Roa/Gran, Bagn
Søknadsfrist14.03.2018

Jobben som Prosjektleder på prosjekt Vestoppland er ledig! Er du klar for spennende og selvstendige oppgaver?

Nå trenger vi din kunnskap og ditt pågangsmot

I Region øst er det ledig stilling som prosjektleder på prosjekt Vestoppland. I denne jobben vil du få ansvar for å lede og koordinere arbeidet som ligger under prosjektets ansvar. Stillingen rapporterer til Prosjektdirektøren i prosjektavdelingen i region øst. Prosjektlederen inngår i ledergruppen til prosjektavdelingen.

Hva skal du jobbe med?

Prosjektet består av en portefølje av flere prosjekter i ulike faser i Vestoppland. Oppgavene spenner fra reguleringsplanlegging på Rv4 på Hadeland, til oppfølging av den pågående utbyggingen av E16 i Bagn i Valdres. Samtidig er det flere kontrakter der sluttoppgjøret ikke er fullført, samt prosjekter med planlagt byggestart i nær framtid.

Det er i dag ca 35 stillinger tillagt prosjektet, som du vil få personalansvar for. Dette er dyktige fagfolk som har oppgaver innen blant annet planlegging, HMS og byggeledelse. Disse personene er spredt på tre ulike lokasjoner på henholdsvis Gjøvik, Roa/Gran og Bagn.

Prosjektlederen vil ha det overordnede ansvaret for gjennomføringen av disse prosjektene. Stillingen er faglig utfordrende og stiller høye krav til lederkompetanse. Prosjektleder vil rapportere til prosjektdirektøren for Region øst og inngår i hans ledergruppen.

Kvalifikasjonskrav

Det kreves utdanning på universitets- eller høyskolenivå, minimum 3 år. For kandidater med sterk og allsidig praksis fra de aktuelle fagområdene, eventuelt etterutdanning, og gode og personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes. Kompetanse innen planlegging, prosjektering og anleggsgjennomføring vil bli tillagt vekt.

Hvem er du?

Vi søker en initiativrik og resultatorientert person med erfaring fra prosjektgjennomføring i store prosjekter. Du bør være utadvendt, ha evne til samarbeid og kommunikasjon. Du bør være en pådriver i utviklingen av lagånd, og betrakte humor som et nyttig arbeidsverktøy for arbeidsglede i hverdagen for alle.

Praktisk informasjon

Oppgavene vil være allsidige og interessante. Arbeidsmengden kan til tider være stor, men det vil være gode muligheter for avspasering. Lønn etter avtale innen det statlige lønnssystemet. Overtid og ubekvem arbeidstid kompenseres med kr 100.000 pr. år. Det trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens Pensjonskasse.

Spørsmål angående stillingen rettes til prosjektdirektør Svein Røed på tlf. 975 15 735.

Søk stilling

Vis flere stillinger: