Marked og Akkvisisjon / Eiendomsutvikler


Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med 15 000 ansatte og en omsetning på over 50 milliarder kroner. Konsernet har strategisk plasserte kontorer i Sverige, Norge og Finland. I Norge har Peab 1400 medarbeidere og en årlig omsetning på 5,2 milliarder kroner. Peab Eiendomsutvikling er prosjektutvikler og byggherren i Peab, organisert i egne datterselskap. Vi utvikler boliger og næringsprosjekter. Vårt hovedsatsningsområde for prosjektutvikling er Troms, Finnmark, Nord-Vestlandet og Østlandet.

FirmaPeab Eiendomsutvikling
FylkeOslo, Akershus
StedLysaker
Søknadsfristsnarest

Vi søker nå etter to eiendomsutviklere som er «sultene», utadvendte og sosiale til å forsterke vårt eiendomsutviklingsteam på Lysaker. Du har noe erfaring fra eiendomsbransjen med et solid nettverk og har lyst på nye utfordringer.

Vi vil reflektere over ulike bakgrunner på kandidatene, og kanskje har du erfaring fra eiendomstransaksjoner som næringsmegler eller innehatt byggherrerollen med oppfølging av prosjektkalkyler.

Ifht. utdannelse så kan det være fra eiendomsrelaterte studier eller økonomisk utdannelse på minst Bachelor nivå. Alternativt juridisk utdannelse – innenfor kontraktsrett, eiendomsrett eller kanskje er du Ingeniør – med erfaring fra prosjekteringsledelse eller kalkyle. Som du ser er vi åpen for ulik former for utdannelse og erfaring.

I Peab Eiendomsutvikling vil du identifisere prosjektmuligheter. Analysere og vurdere prosjektene, utføre lønnsomhetsberegninger, utarbeide tilbud og føre forhandlinger. Du vil gjennomføre og lede D/D prosesser. Vurdere lovverket og reguleringsplaner. Du vil ha en bred kontaktflate og det er derfor viktig at du er god på å bygge nettverk og er en relasjonsbygger. Din kontaktflate vil være mot grunneiere, meglere, arkitekter, konsulenter og kommunen.

Som person er du forretningsorientert med et godt utviklet «kremmergen». Med stor grad av initiativ og selvstendighet, samtidig som du er en sterk lagspiller. Gode analytiske evner og en problemløser. Du trives med mennesker og er en «outgoing person».

Vi tilbyr deg et sterkt fagmiljø og mulighet for deg å skape deg en karriere innen eiendomsutvikling. Spennende prosjekter hvor du selv vil være ledende for å få dette til å bli en suksess for oss og våre kunder.

Vi tilbyr markedsmessige gode betingelser.

For mer informasjon ta kontakt med våre rådgivere i Assessit: Tron Skarpenes mobil: 932 51 103 eller Per Gauslaa mobil: 977 75 649.

Søk stilling

Vis flere stillinger: