Fra venstre Tom Henning Slethei i Sola FrP, næringsminister Torbjørn Røe Isaksen, samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen, Tommy Stangeland, Olav Stangeland, ordfører i Sola kommune Ole Ueland og Mette Vabø i Stavanger Venstre. Foto: Stangeland Maskin.Ketil Solvik-Olsen og Torbjørn Røe Isaksen fikk møte lærlingene Daniel Øvremo og Andreas Vigdel. De fortalte at de stortrives som lærlinger i anleggsmekanikerfaget, og at Stangeland Maskin var førstevalget som lærested. Foto: Stangeland Maskin.Daglig leder i Stangeland Maskin, Tommy Stangeland, forteller om logistikken og systemene. Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen til venstre og Arne Johan Ree i bakgrunnen. Foto: Stangeland Maskin.

Dobbelt statsrådbesøk hos Stangeland Maskin

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen og næringsminister Torbjørn Røe Isaksen besøkte Stangeland Maskin.

– Vi har hatt en konstruktiv dialog og fått vist fram bedriften som vi er så stolte av, skriver selskapet i en melding.

De to statsrådene fikk blant annet møte Stangeland Maskin lærlingene Daniel Øvremo og Andreas Vigdel. De fortalte at de stortrives som lærlinger i anleggsmekanikerfaget, og at Stangeland Maskin var førstevalget som lærested.

– Isaksen og Solvik-Olsen likte det de så og hørte. Arbeidsgleden vår, satsingen på lærlinger, kompetanse og den lokale langsiktigheten vår ble særlig trukket fram, skriver Stangeland Maskin.

Statsrådene hadde også sansen for skiltet som selskapet har hengende i verkstedet.

– "Syting forbudt"-skiltet vårt som henger i verkstedet likte de godt, melder Stangeland Maskin.