Prosjektenheten søker dyktige folk til realisering av spennende prosjekter

Som en av Norges største kommuner, har Bærum høye forventninger til innsats. Vi vil ha folk med ambisjoner – både på egne og samfunnets vegne. Våre 12 000 medarbeidere vet at resultater og utvikling ikke kommer av seg selv. Derfor forventer også de mye; faglig utvikling, godt lederskap og attraktive karrieremuligheter. Dette bidrar til å gjøre oss til en av landets beste arbeidsplasser.

Bærum kommune – kanskje ditt viktigste valg

FirmaBærum kommune
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist12.03.2018

Vi står foran mange spennende prosjekter, og ringvirkningene fra store infrastruktur-prosjekter i vårt nærområde vil sørge for høy aktivitet og investeringsvilje i årene fremover. Fra vår prosjektportefølje kan vi nevne utbygging av sentrumsområdene på Bekkestua og i Sandvika med blant annet nye gater og torg og elvefront mot Sandvikselva, program for rehabilitering av bruer i Bærum, ny gravlund på Fornebu, utfylling og etablering av nytt landområde i Sandviksbukta, sanering av avløpsfelt, ny overføringsledning for vann mellom Rykkinn og Isi, gang- / sykkelvei til Vestmarksetra, og mye mer.

Fordelen med å jobbe som prosjektleder i Bærum kommune er vår størrelse; både stor nok og liten nok. Vi er store nok til å ha et tungt, tverrfaglig miljø der du får bryne deg på dyktige kolleger og dermed gjennomføre virkelig gode prosjekter. Samtidig er vi ikke større enn at du får gjennomføre et prosjekt fra A til Å, her får du se helheten – ikke bare små detaljer. Dessuten er vi av en størrelse som tillater korte beslutningsveier og evne til å styre din egen tid.

Sammen med et høyt investeringsnivå fremover, er vi ganske sikre på at du kommer til å trives.

Vi søker

Avdelingsleder for Miljø og samferdsel

Vi søker etter en erfaren person som kan lede vår avdeling for Miljø og samferdsel. Stillingen innebærer overordnet faglig ansvar og personalansvar for 7 prosjektledere, og vil være enhetens kontaktledd mot våre oppdragsgivere Miljø og plan og delvis mot Prosjektdirektøren hos Rådmannen, samt Natur og idrett, Vei og trafikk og Forurensning og renovasjon.

Prosjektledere til utvikling av Bekkestua og Sandvika

Vi trenger dyktige prosjektledere som får anledning til å sette spor etter seg ved å styre prosjekter for utvikling av sentrumsområdene på Bekkestua og i Sandvika. For å styre disse prosjektene vil det være en fordel med erfaring fra liknende utbygginger med tunge tekniske fellesanlegg i grunnen, gangbare kulverter og høye krav til utforming i offentlige rom.

Prosjektledere til utbygging og rehabilitering av VA-anlegg

Vi er på jakt etter dyktige sivilingeniører og ingeniører med erfaring fra prosjektarbeid innen vann- og avløpsanlegg. Våre prosjekter spenner over et vidt spekter fra større overføringsledninger for vannforsyning, sanering av hele avløpsfelt, til rehabilitering av eksisterende ledningsnett.

Prosjektledere til miljø- og samferdsel

Vi har behov for å øke vår kapasitet for gjennomføring av spennende prosjekter innen et vidt felt av fagområder; grønt i form av turveier, parker og gravplasser, miljø og samferdsel ved trafikksikkerhet, tilrettelegging for sykkel, utbygging av gang- og sykkelveinettet, åpning av bekker osv. Personer som liker stadig nye utfordringer vil passe til slike prosjekter.

Les mer om stillingene og søk her

For prosjektlederstillingene kan du søke en spesifikk stilling, eller søke som prosjektleder i Prosjektenheten, hvor prosjekter vil bli fordelt etter kompetanse, behov og ønsker.

Ta gjerne kontakt med Jon Arne Tomter, tlf. 907 62 782 eller Rune Berge, tlf. 452 05 166 for en uforpliktende samtale.

Vis flere stillinger: