Driftsledere/formenn

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Anleggsvirksomheten i Veidekke Entreprenør AS har 1200 ansatte og omsetter årlig for ca. 5 mrd. kroner. Vi gjennomfører alle typer større anleggsprosjekter i hele landet herunder vei, bane, fjellanlegg, kraftverk- og industriprosjekter. Vi rigger organisasjonen for større samferdselsprosjekt og har behov for flere dyktige og erfarne medarbeidere fremover.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeHele landet
Søknadsfrist12.03.2018

Anleggsvirksomheten i Veidekke Entreprenør AS rigger organisasjonen for større Samferdselsprosjekt og har fremover behov for flere dyktige og erfarne formenn/driftsledere innenfor grunn og masseflytting.

Arbeidsoppgaver

  • Skape god og lønnsom drift på ditt anlegg
  • Koordineringsansvar for planlegging, framdrift og produksjon
  • Oppfølgingsansvar for HMS, bemanning og kvalitet
  • Kjennskap til og følge opp prosjektavtaler
  • Oppfølgingsansvar for egne maskinkjørere på ditt prosjekt

Kvalifikasjoner

  • 3 - 5 år arbeidserfaring innen samme type rolle innenfor anleggsprosjekter
  • fortrinnsvis utdanning innen bygg og anlegg – fagbrev/ teknisk fagskole /ingeniør
  • samme type ledererfaring fra prosjekt
  • kalkyle- og kontraktsforståelse
  • kjennskap til Anleggsoverenskomsten og akkord

Personlige egenskaper

For at vi skal lykkes er det viktig å få til god samhandling og kommunikasjon på anleggene våre. Du bør derfor kunne snakke godt med dine kollegaer, evne å bygge team og lede på en involverende måte. Det er også et pluss om du tar initiativ og viser handlekraft. Humøret må være godt og viljen til å lykkes i arbeidet ditt må være stor.

Vi kan tilby

Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger og du vil også få tilbud om medeierskap i selskapet gjennom vårt aksjeprogram. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke ca. 18 % av aksjene i selskapet - dette gir en unik og samlende bedriftskultur. Som et tillegg har vi gode kurs og utviklingsprogram tilgjengelig i Veidekkeskolen.

Vi gleder oss til å høre mer om deg og fortelle deg om vår arbeidsplass.

Arbeidssted vil være på anlegg og vi kan tilby gode arbeidstidsordninger.

Spørsmål om stillingen

Geir Egil Fredriksen

Prosjektleder

Telefon 978 88 708

Søk stilling

Vis flere stillinger: