Geotekniker

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!

FirmaRambøll
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist18.03.2018

Vi har stor oppdragsmengde og søker derfor flere dyktige og engasjerte geoteknikere. Hos oss blir du en del av et flerfaglig miljø av ingeniører, arkitekter og planleggere og du vil bli engasjert i mange interessante og krevende prosjekter. Arbeidssted er Stavanger.

Om Stillingen:

Rambøll Divisjon Geo omfatter 4 avdelinger som jobber med geoteknikk, ingeniørgeologi og grunnundersøkelser. Dette inkluderer også et eget geoteknisk laboratorium. Vi er i dag ca 75 medarbeidere fordelt på kontorer i Trondheim, Oslo, Tønsberg, Kristiansand, Stavanger, Bergen Finnsnes, og Longyearbyen. Vi har et solid fagnettverk og godt arbeidsmiljø. Oppdragene våre er landsdekkende og grenser fra små eneboligprosjekter til store anlegg og konstruksjoner. Andre viktige oppgaver vil være:

  • Oppdragsgjennomføring/oppdragsledelse
  • Planlegging, gjennomføring og rapportering av grunnundersøkelser
  • Prosjektering og rådgivning
  • Videreutvikling av faget geoteknikk ved våre kontorer

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som er fremoverlent og liker å ta ansvar. Du liker å jobbe både selvstendig og i team. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Du er ingeniør eller sivilingeniør innen geoteknikk
  • Du har god teknisk innsikt, eller erfaring innen geoteknikkfaget i Norge
  • Erfaring fra tradisjonell prosjektering er et fortrinn, men ikke et krav. Nyutdannede oppfordres også til å søke.
  • Du har ønske om å få god kjennskap til BIM-prosjektering
  • Du har god norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Som Nordens ledende samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og personalavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad og CV ved å klikke på "Søk stilling" – knappen og følg instruksjonen. Vi vil intervjue aktuelle søkere fortløpende og vi anbefaler deg å søke så raskt som mulig. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Velkommen som søker!

Kontaktpersoner:

Avdelingsleder Øyvind Bredvold, mobil: 93212773, e-post: oyvind.bredvold@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: