Prosjektdirektør innen samferdsel

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist26.02.2018

Prosjektdirektør innen samferdsel

Vil du jobbe på Norges mest komplekse prestisjeprosjekter? De neste årene jobber vi sammen med bransjens mest ambisiøse byggherrer, entreprenører og rådgivere på prosjekter som Fornebubanen, InterCity Østfold, Regjeringskvartalet, E16 Bjørum-Skaret, Politiets nasjonale beredskapssenter, Evenes kampflybase, og fremtidens sykehus landet rundt.

Derfor søker vi nå en prosjektdirektør til vår divisjon for Transport og byutvikling – Er du klar for nye utfordringer? Så les mer her.

FÅ UTVIKLET DIN EKSPERTISE GJENNOM VARIERTE OG AMBISIØSE OPPDRAG

Som prosjektdirektør vil du veilede våre komplekse og tverrfaglige prosjekter på tvers av divisjon og selskap. Du vil ha ansvar for prosjektplanlegging og gjennomføring av våre største prosjekter, med fokus på tid, økonomi, leveranse og kvalitet på egne prosjekter og i prosjektportefølje. I tillegg til egne prosjekter vil du også lede et nettverk av andre prosjektledere, med ansvar for å utarbeide strategier og bygge relasjoner både internt og med eksterne partnere og interessenter. Den tiltagende trenden med totalentrepriser tilsier at du har erfaring fra eller med entreprenørbransjen. Som prosjektdirektør vil du ha ansvar for å utvikle fagkunnskap og være med på å utforme "beste praksis" i divisjonen. I tillegg vil du bli en del av divisjonsdirektørens ledergruppe.

COWI har et av Norges største og ledende fagmiljø innen transport- og samfunnsplanlegging, med 170 dyktige medarbeidere i Oslo og 300 samlet i COWI Norge. Vi vektlegger faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre høyt. Hos oss får du bruke og utvikle din fagkompetanse med varierte oppdrag innen veg, bane, bru, geoteknikk, landskap, planprosesser og samfunnsplanlegging. Som en del av vårt team vil du få en betydningsfull rolle i grensesnittet med andre fagspesialister og sterke generalister. Vi drar i tillegg nytte av en dyktig og sterk internasjonal organisasjon og samarbeider på tvers av landegrenser.

Med et stor spenn i prosjekter både i størrelse og faglig innhold vil du hos oss finne gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen med andre motiverte kollegaer.

DU ER EN PÅDRIVER FOR FAGLIG UTVIKLING, SAMARBEID OG HØY KVALITET

Du har høyere teknisk utdannelse, med minimum en bachelorgrad og 10 års erfaring fra samferdselsprosjekter, infrastruktur eller anlegg. Du er en erfaren prosjektleder/oppdragsleder, og har en betydelig kunnskap om relevante områder innen samferdsel, byutvikling eller anleggsbransjen. Du evner å styre komplekse prosesser med et sterkt fokus på økonomi, samt ta i bruk nye løsninger ved hjelp av analytisk, kreativ og innovativ tilnærming. Du må kunne se de store linjene og skape engasjement og fremdrift i oppdragene. Du jobber strukturert og utfører jobber med stor faglig kompleksitet. Du trives med ansvar og er en pådriver for faglig utvikling.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

  • Du kan levere i henhold til høye kvalitetskrav og absolutte frister
  • Du har fokus på gode og effektive beslutningsprosesser
  • Du evner å skape dynamiske team med godt samarbeidsklima
  • Du er opptatt av helse, miljø og sikkerhetskrav og hvordan disse etterleves gjennom hele prosjektets livsløp
  • Du har god erfaring med BIM og 3D-prosjektering
  • Har god kontraktsforståelse
  • Du har gode kommunikasjonsferdigheter og snakker og skriver norsk flytende.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen samferdsel, samfunnsplanlegging, og smarte byer. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 26.02.2018

Arbeidssted: Oslo, Hasle/Løren

Kontaktperson: Lars Erik Hauer, Divisjonsdirektør Transport og byutvikling, tlf: 909 24 844

Søk stilling

Vis flere stillinger: