Prosjekteringsleder

Techconsult AS er et norsk selskap som tilbyr konsulent- og rekrutteringstjenester til oppdragsgivere innen de tekniske og prosjektadministrative fagområdene.

Selskapet har kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger, Tønsberg, Aukra, Kristiansund og Molde i Norge samt Teesside (Newcastle) i Storbritannia.

Techconsult AS opererer nasjonalt og internasjonalt i segmentene Offshore, Bygg og Anlegg, Energi, Skip og Industri samt offentlige og halvoffentlige foretak.

FirmaTechconsult
FylkeOslo
Søknadsfrist01.03.2018

Techconsult er bindeleddet mellom dyktige mennesker og krevende jobber. For en av våre kunder søker vi nå etter en Prosjekteringsleder.

Anskaffelsen omfatter innleie av Prosjekteringsleder med eiendomsutviklingserfaring til prosjekt for Drifts- og beredskapssenter i Oslo-området.

Stillingens arbeidsoppgaver:

Prosjekteringsleder (PRL) har på vegne av byggherren (prosjektet) det overordnede ansvaret for all prosjektering innen angitt omfang og rammer. Prosjekteringsleder er ansvarlig for at prosjekteringen er koordinert og helhetlig. Prosjekteringsleder er ansvarlig for koordineringen mellom de forskjellige fag innen omfanget og for prosjekteringsteamets* grensesnitt. Prosjekteringsleder er ansvarlig for at teknisk underlag leveres med rett kvalitet, til rett tid og til avtalt kostnad.

Kvalifikasjoner:

  • Sivilingeniør- eller ingeniør bygg, evt. arkitekt med solid erfaring fra eiendoms-/prosjektutvikling av større, tilsvarende areal, helst i stor-Oslo området.
  • Kjennskap til reguleringsprosesser og krav, erfaring med ivaretagelse av hensynet til infrastruktur, bygningsmessige forhold, statiske og geotekniske forhold samt estetisk tilnærming. God regelverks- og tverrfaglig funksjonsforståelse. Erfaring med prosjekterings- og entreprisekontraktsstandarder NS 8401/02 og NS 8405/07.
  • Erfaring som ansvarlig søker fra tilsvarende prosjekt vurderes som en fordel. Trainor el-sikkerhetsopplæring kreves normalt.

Stillingens spesifikasjoner:

Søknadsfristen for denne stillingen er ASAP, men vi vil også vurdere kandidater for lignende, evt. andre aktuelle stillinger fortløpende.

Arbeidssted: Oslo

Oppstart: asap

Varighet: 1 år

Techconsult tilbyr deg som ansatt:

  • Markedsmessige betingelser
  • Faglig utvikling og fleksibilitet gjennom å jobbe i prosjekter hos de største aktørene inne olje-, gass- og landbasert industri
  • God oppfølging av den enkelte medarbeider
  • Forsikringsordninger
  • Sosiale aktiviteter for de ansatte
  • Støtte til fysisk utvikling og trening

Techconsult legger stor vekt på å være nær sine ansatte, og være en profesjonell, trygg og hyggelig arbeidsgiver der du tydelig skal merke at du er i fokus.

Har du spørsmål rundt stillingen er det bare å kontakte meg, Ronny Meyer, på e-post: ronny.meyer@techconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: