Prosjektleder for Bygninger

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist11.03.2018

Vil du utvikle deg innen ledelse og fag? Våre prosjektledere jobber på Norges mest komplekse prestisjeprosjekter, som Regjeringskvartalet, Politiets nasjonale beredskapssenter, Evenes kampflybase, Fornebubanen og nye sykehus landet rundt.

Nå søker vi prosjektledere til vår avdeling for Bygninger – Er du klar for nye utfordringer? Så les mer her.

COWI har i den senere tid vunnet flere store sykehusprosjekter, helsebygg, flyplassutbygginger, skoleprosjekter, kontor og næringsbygg og infrastrukturprosjekter. I den anledning har vi derfor behov for flere dyktige prosjektledere.

Med et stor spenn i prosjekter både i størrelse, kompleksitet og faglig innhold får du jobbe med spennende og utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.

SETT DITT PREG PÅ NORGES STØRSTE OG MEST PRESTISJEFYLTE PROSJEKTER

I rollen som prosjektleder har du en viktig rolle i å bygge gode kunderelasjoner med egne kunder. Du får en nøkkelrolle i å avdekke kundens behov, slik at de oppnår sine mål gjennom gode og effektive prosesser, gevinstrealisering og risikoredusering. Som prosjektleder i COWI følger du prosjekter helt fra tidligfase og tilbudsprosess og frem til ferdigstillelse. I og mellom disse fasene har du ansvar for å sikre god ledelse av endringsprosesser i prosjektorganiseringen for hele prosjektperioden.

I COWI har vi en markedsledende posisjon når det kommer til planlegging og prosjektering av helsebygg, flyplasser og komplekse funksjonsbygg. Kjennetegnet for mange av våre prosjekter, er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning.

Dine hovedoppgaver vil være prosjekteringsledelse og prosjekteringsgruppeledelse i mellomstore og store prosjekter.Som prosjektleder er du en aktiv bidragsyter til at COWI forblir en ledende rådgiver og samarbeidspartner i byggebransjen. Du er leder gode prosesser på mellomstore til store, tverrfaglige prosjekter med våre eksterne partnere. Du får ansvar for prosjektplanlegging og drift, deriblant tid, økonomi, leveranse og kvalitet i egne prosjekter.

DU ER OPPTATT AV UTVIKLING, KUNNSKAPSDELING OG KVALITET

Vi leter etter deg som har tydelige lederegenskaper og er spesielt sterk på prosjektplanlegging og drift av prosjekter. I tillegg er du god på kompetansedeling, mål- og ressursstyring samt har erfaring med å lede og koordinere prosjektmedarbeidere.

Du har solid bransjeerfaring og dokumentert kompetanse innen prosjektledelse, prosjekterings- eller prosjekteringsgruppeledelse. Vi forutsetter at du har høyere teknisk utdannelse og minimum fem års relevant erfaring.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

  • Du har gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner
  • Du er løsningsorientert
  • Du inneha gode tverrfaglige kunnskaper i forbindelse med flerfaglige prosjekteringsoppdrag
  • Du har god innsikt og forståelse i de ulike kontraktstandarder
  • Om du har erfaring med totalentrepriser vil dette vektlegges

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
  • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 11. mars

Arbeidssted: Oslo, Hasle/Løren

Kontaktperson: Kjell Arne Vedvik, prosjektsjef, tlf: 412 19 535.

Søk stilling

Vis flere stillinger: