Daglig leder

Konsernet Elscoop Group AS er et innovativt konsern innen elektrobransjen som driver sin forretningsmessige virksomhet innen flere områder.Konsernet eier syv elektro installasjonsbedrifter og et heisselskap som er solide og velrenommerte virksomheter med kvalitet i fokus.

Elscoop Handel AS er en etablert innkjøpsgruppering innen elektrobransjen med fokus på gode innkjøpsavtaler, kompetanse og utvikler gode hjelpemidler for medlemmene.

Elscoop System AS og IK Spesialisten AS er selskaper med fokus på utvikling av effektive digitale verktøy.

FirmaEuro Elektro Installasjon
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Euro Elektro Installasjon AS er et heleid selskap i Elscoop Group.

Selskapet er en elektroinstallasjonsbedrift etablert i 1999, lokalisert på Lilleaker i Oslo med 13 ansatte.

Euro Elektro Installasjon er i sterk vekst med en stor ordrereserve. De har stor tilgang på kunder gjennom et stort nettverk, og har fulle ordrebøker ut 2018 og deler av 2019. Omsetningen i 2018 forventes å passere 45 Mill NOK. Kulturen i selskapet preges av en uformell og hyggelig tone mellom ansatte og ledere. Nåværende daglig leder i Euro Elektro Installasjon er hentet inn til nye oppgaver i konsernledelsen i Elscoop Group, og ny daglig leder skal ansettes.

Vi søker en daglig leder som har:

  • Økonomiutdannelse (Bachelor i økonomi)
  • Minimum 5 år ledererfaring
  • Kompetanse innenfor kontrakt og avtalerett
  • Bygningsteknisk kompetanse, helst elektrofaglig
  • Arbeidserfaring fra bygg og anlegg
  • Prosjektledererfaring
  • Digital forståelse og kompetanse

Som daglig leder har du ansvaret for å realisere bedriftens sterke ambisjoner for videre vekst og resultater. Vi forventer at du som leder er tydelig og peker ut retningen, samtidig som du gir positiv støtte og oppmuntring til teamet når det er utfordringer. Du må brenne for å oppnå gode resultater, og samarbeide godt med andre, ved å dele kunnskap, erfaringer og informasjon. Du må trives å jobbe med prosjekter, og like å ha mange baller i luften samtidig.

Du må være strukturert og systematisk i din tilnærming, planlegge fremover, gjøre klare prioriteringer og fordele bedriftens ressurser effektivt. I Euro Elektro Installasjon vil du ta del av et meget godt arbeidsmiljø og en positiv og inkluderende bedriftskultur.

Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte vår rådgiver i Agilium Worldwide Norway, Jørn Helle, på tlf: 905 13 072.

Kortfattet søknad med CV sendes via www.awn.no – ledige stillinger snarest. AWN innestår for konfidensiell behandling av alle henvendelser inntil nærmere avtale, også overfor vår oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: