Regionsdirektør Nord

GK Inneklima AS er landets ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen ventilasjon, byggautomasjon, energi og kulde. Selskapet har 1200 ansatte fordelt på over 30 kontorsteder. Selskapet omsetter for 3 milliarder kroner årlig og er den største enheten i GK Gruppen, som også omfatter selskapene GK Elektro, GK Rør, GK Sikkerhet og GKs datterselskaper i Danmark og Sverige. Vi er også stolt partner i NTNU/SINTEFs forskningssenter for nullutslippsområder i smarte byer, ZEN.

FirmaGK Inneklima
FylkeNordland, Trøndelag
StedTrondheim eller Bodø
Søknadsfristsnarest

Som regionsdirektør Nord vil du lede en stor region hos landets ledende tekniske entreprenør og servicepartner. Du får personal, budsjett- og resultatansvar for 7 distrikter og 30 avdelinger med 275 ansatte og en årlig omsetning på 700 millioner kroner. Regionen omfatter fylkene Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. En viktig rolle er å representere GK utad, herunder sørge for god og tillitsfull kontakt med kunder og leverandører.

Vi ser etter en tydelig, inspirerende og inkluderende leder med god forretningsmessig forståelse. Du bør ha ledererfaring fra et av GK Inneklima sine forretningsområder – ventilasjon, byggautomasjon, energi eller kulde, men vi er også åpen for annen relevant ledererfaring.

Den rette kandidaten er opptatt av å skape resultater gjennom andre, og å videreutvikle organisasjonens lederkompetanse. Du blir en del av ledergruppen i GK Inneklima, og rapporterer til administrerende direktør.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdrags­giver i innledende fase dersom ønskelig.

Se video om GK konsernet, her.

Se video om totalteknisk service fra GK, her.

For spørsmål om stillingen, kontakt

Silje Finnskog Jensen
+47 473 04 857
silje.finnskog.jensen@visindi.no

Patrick Gjønnes
+47 410 42 063
patrick.gjonnes@visindi.no

Kontaktpersoner i GK er administrerende direktør Kim Robert Lisø, 466 20 600 og HR-direktør Bård Scheie, 951 14 760.

Søk stilling

Vis flere stillinger: