Jostein StormoYngve TorkildsenKetil Solvik-OlsenKetil Solvik-OlsenJon SandnesJan MyhreTerje FadnesTom Ivar MyhreKonrad FagertunErik BruceOdd Arne GansmoGeir StyveLene Eikefjord

Over 200 samlet på Utleiekonferansen

Utleiekonferansen er årets store samling for aktørene som driver med utleie i den norske byggenæringen og rundt 220 personer er torsdag og fredag samlet på Gardermoen.

I tillegg er over 40 virksomheter på plass med egen utstilling i det store utstillerområdet.

- Det er en glede å kunne ønske så mange aktører i utleie- og maskinbransjen og kundene innen bygg, anlegg, industri og offentlig virksomhet velkommen til årets Utleiekonferanse. Vi har mange spennende og dyktige innledere som skal være med å bidra til at bransjen holder seg oppdatert og får hentet ny innsikt, uttalte nestleder i styret i Norsk Utleieforening og adm. dir. i UCO, Jostein Stormo, i sin åpningstale.

Utleiekonferansen har etablert seg som bransjens viktigste møteplass og skal være en arena for faglig påfyll og inspirasjon gjennom aktuelle foredrag

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen holdt åpningsinnlegget på konferansen, og i programmet er det lagt vekt på hvilken betydning digitaliseringen har for verdiskapningen i byggenæringen og hvilke krav blant annet Statsbygg stiller til bygging og drifting digitalt. Deltakerne får blant annet også høre hva byggenæringen kan lære av oljenæringen og få eksempler på hva som kan robotiseres.

- Disse to dagene skal styrke oss i tronen på utleiebransjen og at vi både delta og ta styringen i utviklingen som skjer i byggenæringen, sier daglig leder Yngve Torkildsen i Norsk Utleieforening.

Under festmiddagen torsdag kveld blir også Utleieprisen 2018 og pris til beste utstiller delt ut.

Arrangementet finner sted på Thon Hotel Oslo Airport, Thon Congress Gardermoen.