Financial Controller

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

FirmaNCC Industry
FylkeOslo
Søknadsfrist18.02.2018

NCC Industry tilbyr produkter og tjenester på og i forbindelse med veien. Virksomheten dekker verdikjeden fra produksjon av pukk og grus, produksjon og utlegging av asfalt, samt fundamentering. Selskapet har rundt ca. 550 ansatte og inngår som en del av det nordiske NCC-konsernet, med ca. 17.000 ansatte og en omsetning på 53 MRD SEK.

Ønsker du “work-life balance”, men samtidig komplekse og utfordrende arbeidsoppgaver?

Vi søker nå Financial Controller til NCC Industry!

I NCC blir du del av et ungt økonomimiljø hvor utvikling av den enkelte står sentralt. I en dynamisk bransje får du en variert hverdag hvor du blir inkludert i det som skjer i driften.

Hvis du trives med ansvar og ønsker å jobbe i et jordnært miljø er dette stillingen for deg!

Hva skal du jobbe med?

Du vil være fagressursen innen økonomi for forretningsområdet Industry. Du vil bistå avdelingene med problemstillinger knyttet til skatt og komplekse regnskapsmessige forhold som blant annet verdsettelser i forbindelse med fisjoner og fusjoner.

Selv om arbeidshverdagen din blir formet av det som skjer i selskapet til en hver tid, er det også en del arbeidsoppgaver du vil jobbe med kontinuerlig. Du deltar aktivt i likviditetsrapportering, månedsavslutning, årsoppgjør, rapportering til konsern og myndigheter. I stillingen vil du ha overordnet ansvar for hovedbok samt oppfølging av anleggsregister, kundefordringer og reklamasjoner. Du rapporterer direkte til økonomidirektør i NCC Industry.

Hvem er du?

  • Du har 2-5 års erfaring fra revisjon/regnskap
  • Du har høyere økonomisk utdanning

Som person er du selvstendig og handlekraftig. Du har en analytisk og systematisk tilnærming til komplekse problemstillinger, og trives godt når du blir utfordret. Du er ikke redd for å ta på deg ansvar, men støtter deg også til andre i situasjoner hvor du er usikker. Samarbeid, kommunikasjon og en positiv innstilling er viktig for deg - sammen finner vi de beste løsningene!

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med våre rådgivere hos Experis som vi samarbeider med i denne rekrutteringen: Marit Sæterli Hjetland: +47 451 81 190.

Vi ser frem til å motta din søknad med søknadsbrev, CV og vitnemål. Send inn søknad med CV til Experis her:
Stillingsannonse hos Experis

Søknadsfrist: 18. februar 2018

Søk her

Kontaktpersoner:

Marit Sæterli Hjetland
Rekrutteringsrådgiver, Experis
+47 451 81 190
marit.hjetland@no.experis.com

Pål Zubi
Direktør
+47 403 04 060
pal.zubi@no.experis.com

Vis flere stillinger: