Tømrerbas

People4you er et av landets raskest voksende bemannings- og rekrutteringsselskap. Vi løser bemanningsutfordringene for næringslivet. Våre rådgivere har solid erfaring fra bransjen og benytter DNV-sertifiserte verktøy i sitt arbeid. Vi har kontorer i Oslo, Askim, Bergen, Romerike, Ski og Stavanger. Vi har spesialistselskaper innenfor IT og Bygg & Anlegg, der vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter innenfor bemanning og rekruttering.

FirmaPeople4you
FylkeAkershus
StedDrøbak
Søknadsfrist20.02.2018

People4you AS ser etter tømrerbas til fast stillin for tømrerfirma i Drøbak. Arbeidet utføres primært i Follo og unngår helst å reise inn til Oslo. Søkere må ha fagbrev med minimum fem års erfaring. Lengre erfaring fra boligbygging og norsk byggeskikk er et krav. Du vil følge prosjektene fra start til slutt og må kunne utføre både innvendig og utvendig arbeid. Søkere må være skandinavisktalende, ha førerkort og egen bil. Prøvetid kan evt. gå gjennom People4you AS i form av engasjement før fast ansettelse.

Arbeidsoppgaver

  • Basansvar
  • Oppføring av boliger
  • Primært nybygg, men rehab kan forekomme
  • Generell tømring

Ønskede kvalifikasjoner

  • Fagbrev/svennebrev som tømrer
  • God kjennskap til norsk byggeskikk
  • Førerkort kl. B og egen bil

Personlige egenskaper

Vi er på jakt etter de beste tømrerne og du må derfor kunne vise til gode referanser. Du må kunne jobbe selvstendig men også bidra i godt etablerte team. Du har høy yrkesstolthet, er opptatt av å levere kvalitet og har en ansvarsfull og voksen personlighet. God kommunikasjon er viktig og du må derfor kunne kommunisere flytende på norsk (eller andre skandinaviske språk). Det er absolutt en fordel om du bor i Østfold / Follo-området.

Vi tilbyr

Ordnede arbeidsforhold hos en arbeidsgiver som vet å sette pris på sine ansatte. Du vil bli ansatt i en bedrift med god økonomi og fulle ordrebøker. Din kompetanse er viktig for bedriften og du vil være omgitt av gode kollegaer med masse kunnskap og faglig engasjement. Ordnede lønnsforhold - riktig lønn til rett tid.

Vi ser fram til å motta din CV og søknad gjennom www.people4you.no
Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Ståle Paulsen på e-post: stale.paulsen@people4you.no.

Søk stilling

Vis flere stillinger: