Divisjonsdirektør Bygg

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, med etterspurt kompetanse og som er engasjert i kundenes prosjekter.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist05.03.2018

Som divisjonsdirektør får du det øverste ansvaret for alt som foregår i byggdivisjonen som er den største divisjonen i Sweco Norge. Det betyr at du får god nytte av dine strategiske evner og gode forretningssans når du skal stake ut riktig kurs, utvikle eksisterende, og finne nye, spennende satsingsområder.

At du er faglig sterk, er absolutt en fordel. Men først og fremst er vi opptatt av at du er en sterk og klar leder som er i stand til å inspirere, veilede, motivere, støtte og utvikle dine medarbeidere, og legge til rette for at disse kan skape gode resultater.

Du har klare tanker om hvordan du kan bidra til å utvikle og fornye organisasjonen for å skape fremtidens arbeidsplass. Du møter nye impulser med åpne armer og tar beslutninger basert på de beste argumentene.

Har du disse egenskapene, vil du som divisjonsdirektør få ansvar for rundt 520 faglig sterke, sosiale, motiverte og hyggelige medarbeidere som legger vekt på ansvarlighet, kompetanse og gode relasjoner.

Du vil bli en viktig ressurs i Swecos lederteam og rapportere til administrerende direktør.

Stillingsbeskrivelse:

Du får det øverste forretningsmessige, strategiske og operative ansvaret for byggdivisjonen. I dette ligger ansvar for å utvikle nye forretninger, markeder og kunderelasjoner. Du må legge sjelen din i å gjøre deg selv, Sweco og våre tjenester synlig i markedet.

Du vil få fagansvar for byggfaget i Sweco Norge. Dette innebærer at du sørger for at medarbeidere, teknologi og systemer til enhver tid holder et høyt nivå, og at våre prosjektleveranser har rett kvalitet og blir levert til riktig tid og pris.

I tillegg får du ansvar for regionkontorene i Oslo, Bergen og Stavanger som er organisert under byggdivisjonen. Du må regne med å reise en del.

Sweco har sterke fagmiljøer. En viktig del av jobben blir å bruke dine gode evner som relasjonsbygger til å styrke båndene og samarbeidet mellom fag og regioner, så vel som til kunder og samarbeidspartnere.

DIN BAKGRUNN

  • Du har relevant utdanning på høyere nivå.
  • Du kan dokumentere gode resultater fra tidligere arbeidsgivere.
  • Du har gjennom karrieren vist at du er en dyktig leder.

DINE EGENSKAPER

  • Du er en dynamisk leder og lagspiller som gjør dine medarbeidere gode, og du liker å skape resultater gjennom andre.
  • Du er en sterk strateg med en utpreget teft for gode forretninger.
  • Du forstår markedet vi opererer i og kjenner Swecos rolle i denne sammenhengen.
  • Du synes det er gøy å jobbe med mennesker, og dine medarbeidere setter pris på å samarbeide med deg.
  • Du er flink til å snakke med folk, og du vet at god kommunikasjon er nødvendig for å drive organisasjonen og prosjektene fremover.

DETTE KAN VI TILBY

  • Som divisjonsdirektør i Sweco vil du tre inn i en meget spennende jobb med ansvarsfulle oppgaver og store prosjekter, der vi ønsker å sette standard for fremtidens samfunnsutvikling.
  • Du får mulighet til å styre, forme og utvikle en divisjon i vekst.
  • Du får arbeide med sterke og engasjerte fagmiljøer innenfor alle disipliner.
  • Du får samarbeide over landegrensene i et internasjonalt konsern med 15000 kolleger i Europa.
  • Du møter svært dyktige kolleger og ledere som ivrer etter å forene teknikk og miljø gjennom bærekraftige løsninger.
  • Du blir del av et utpreget hyggelig, fleksibelt og sosialt godt arbeidsmiljø.
  • Du får konkurransedyktig lønn.

Søknadene vurderes fortløpende.

Kontaktperson

Hanne Magnell
Rekrutteringsansvarlig
Tlf. +47 95733613
hanne.magnell@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: