Elektriker/automatiker - lås og sikkerhet

Randstad er en av verdens største aktører innen fleksibel arbeidskraft, med tjenester innenfor rekruttering, bemanning og HR-tjenester. Randstad har mer enn 29000 ansatte i 39 land, og omsatte i 2015 for 19,2 milliarder euro. Selskapet ble grunnlagt i 1960, og er børsnotert i Nederland og USA, med hovedkontor i Diemen, Nederland. (www.randstad.com / www.randstad.no).
I Norge ble Randstad etablert i 2008. I begynnelsen av 2016 kjøpte vi Proffice, og i november byttet alle kontorene navn, slik at de nå går under Randstadnavnet. Vi har 18 kontorer rundt i hele landet. Les mer om oss på våre nettsider, www.randstad.no

FirmaRandstad
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist28.02.2018

For kunde, en Bergensbasert aktør innen lås og sikkerhet, søker vi nå en ny medarbeider for snarlig tiltredelse.

Kunden er en solid aktør på markedet og leverer tjenester til alt fra private hjem til større næringsbygg og opererer primært i Bergen og omegn. Kunden tilbyr dessuten også alt fra forprosjektering av nybygg, til detaljprosjektering av utfordrende spesialløsninger.

Vi kan tilby fast ansettelse etter end innleieperiode.

Arbeidstid er mandag til fredag 07.00 - 15.00

Søker du en arbeidsplass med høy takhøyde, gode og kompetente kollegaer samt en variert og utfordrende hverdag, så er kanskje dette jobben for deg. I tillegg kan kunden tilby en kombinasjon av prosjektarbeid i lag med andre samt selvstendig arbeid der du har stort ansvar for egen hverdag.

Et godt miljø er viktig i bedriften og det arrangeres flere sosiale aktiviteter i løpet av året.

Relevant erfaring innen lås, sikkerhets- og adgangskontroll er ønskelig, men vi er også interesserte i å høre fra deg med utdannelse og/eller erfaring innen automasjon, elektro eller lignende.

Du er praktisk anlagt og har førerkort kl. B.

Av personlige egenskaper ser vi etter deg som er:

  • Omgjengelig og serviceinnstilt
  • Nøyaktig, ryddig og kvalitetsbevisst
  • En bidragsyter til et fortsatt godt miljø

Høres dette ut som noe for deg ? Så send oss en CV og søknad allerede i dag.

Aktuelle kandidater kontaktes fortløpende mtp intervju.

Spørsmål om stillingen

Henrik Storm

Senior Consultant

Telefon 400 21 565

Søk her

Vis flere stillinger: