Fv: Digital koordinator XL-BYGG Hanne Synslien, Arne Hesleskaug, Magne Nilsen og Kjededirektør XL-BYGG Willy Flermoen. Foto: Jens Petter Larsen, Refleksfilm.no.Fv Markedssjef Faghandel XL-BYGG Jo Morten Nordbye, Tommy Bjørkmo, Torgeir Arntsen, Yngvar Arnfinnsen, kjedeutviklingssjef XL-BYGG Anders Vaagan, Hugo Kristoffersen og Inge Karlsen. Foto: Jens Petter Larsen, Refleksfilm.no.Fv første rekke Trond Leirvik, Jim Normann Johansen, John Inge Wold, Marius Antonsen og Salgs- og markedssjef Proff XL-BYGG Arve Oldertrøen. Fv andre rekke Jørgen Løvseth, Stein Erik Risa, Asbjørn Jønland, Claus Carlsen, Håkan Magnusson og Markedskoordinator XL-BYGG Monica Kjørum. Foto: Jens Petter Larsen, Refleksfilm.no.FV: Interiørarkitekt & Retaildesigner XL-BYGG Vibecke Caspari Nord, Sondre Kittang, Bjørn Terje Walbækken, Sølvi Knarvik, Per Rolstad, Kjetil Brødsjø og Marketingsjef XL-BYGG Hans Fredrik Bøhmer. Foto: Jens Petter Larsen, Refleksfilm.no.

Flere priser delt ut på XL-BYGG Fagmesse

XL-BYGG Fagmesse 2018 ble som vanlig arrangert på Hamar i uke 5 og samlet i år 54 leverandører og medlemsbedriftene i XL-BYGG. 

Dette er den 20. messa på rad, men første gang den arrangeres som en ren fagmesse for byggevarekjeden XL-BYGG. Tidligere har også husbyggerne i Blink Hus og Hellvik Hus deltatt.

XL-BYGG åpnet i 2017 hele 13 nye butikker og teller ved årsskiftet 90 destinasjoner.

Under banketten onsdag kveld ble følgende priser delt ut:

Årets XL-BYGG-medlem
Årets medlemsbedrift 2017 er XL-BYGG Knatterudfjellet, med 5 avdelinger i Østfold.

I begrunnelsen heter det: «Bedriften er en veletablert og solid virksomhet, er aktiv og godt synlig i lokalmiljøet. De stiller opp på kjedens samlinger, som er en viktig for å få kunnskap og informasjon, og dele med de andre. Årets vinner er en forholdsvis stor bedrift og åpnet nytt anlegg i Sarpsborg i 2016.

Årets XL-BYGG-gaselle
Dette er en ny pris hvor man ønsker å hedre offensivitet og de som lykkes med sine markedstiltak. I begrunnelsen heter det: «Årets XL-BYGG Gaselle er rett og slett det medlemmet med størst omsetningsvekst, hvor vurderingen er en blanding av %-vis vekst og vekst i kroner. Årets XL-BYGG Gaselle har jobbet hardt med endringer og investeringer de siste årene, som virkelig har resultert i en god omsetningsvekst i 2017. Med en omsetningsvekst på 21% og over 20 millioner kroner er XL-BYGG Sortland er verdig vinner.»

Årets leverandør
Årets leverandør kåres ene og alene av medlemsbedriftene i XL-BYGG og ble for 2017 Icopal. Vinneren fremheves med følgende egenskaper: Dyktige og stødige over mange år, god leveringsdyktighet og korte leveringstider, faglig sterk, gode produkter samt rask og smidig reklamasjonshåndtering..

Årets beste messestand
Årets messestand i 2018 ble vunnet av Bergene Holm. I begrunnelsen heter det: « Vinneren demonstrerer på en fremragende måte sine produkter og har en sterk visuell identitet på sin stand, samtidig som produktene står d miljøbilder gir den besøkende n med miljøbilder gir den besøkende inspirasjon og lyst til å stille på erfor er og hus.i fokus. Bruken av produktene gir inspirasjon og motivasjon, og er med på å utvikle kategorien på en svært positiv måte. Det er nedlagt et stort arbeide og avstemningen i salen viste at Bergene Holm ble en suveren vinner.»