Prosjektleder til våre største byggeprosjekter

FirmaExperis for Schneider Electric Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist18.02.2018

I Schneider Electric jobber vi med noen av markedets beste løsninger, og går inn i en spennende fase med mange kommende prosjekter. Til vårt team i Bergen søker vi nå en erfaren Senior Prosjektleder som vil jobbe med større byggautomasjonsprosjekter. Du blir en sentral del av et nasjonalt prosjektteam, og rapporterer direkte til Project Director of EcoBuilding & Field Services.

Dine viktigste ansvarsområder vil være ledelse av våre største prosjekter fra A til Å, i tett samarbeid med prosjektsjef og VP. Du er en team builder med gode samhandlings- og kommunikasjonsferdigheter som leder og coacher prosjektgruppen, og sørger for fremdrift gjennom planlegging og håndtering av løpende utfordringer. Du motiveres av å bidra til at vi er i en stadig positiv utvikling ved å se etter områder hvor vi kan bli bedre.

Dine primære ansvarsområder omfatter:

  • Prosjektledelse av større byggautomasjonsprosjekter
  • Sikre leveranse innen for avtalt kvalitet, kost og tid
  • Delta i anbud og kontraktsforhandlinger

For å lykkes i stillingen trenger du minimum 5 års relevant erfaring fra bygg- og anleggsbransjen og dokumentert kompetanse innen ledelse av større prosjekter. Du trenger ikke å ha erfaring innen byggautomasjon, men du må ha erfaring fra større byggeprosjekter. Du bør ha høyere utdanning innen teknisk fag, men dersom du har særlig relevant arbeidserfaring kan vi lempe på dette kravet. Du må ha gode kommunikasjonsferdigheter og språkkunnskaper innen norsk og engelsk. Som person motiveres du av å ha mange baller i luften samtidig, og trives i rollen som både forhandler og pådriver. Gjennomføringsdyktighet, struktur og løsningsorientering er en forutsetning.

Til å hjelpe deg får du et team av kompetente kolleger som stiller opp og en stor nettbasert opplæringsportal med kurs og læringsmuligheter. Vi er stolte av å si at vi satser på deg som ansatt gjennom å arbeide målrettet og strukturert med å bygge din kompetanse videre. Du vil jobbe selvstendig med de beste og mest avanserte løsninger, i et globalt selskap som har en tydelig grønn profil. Vi tilbyr gode betingelser, forsikringer og pensjonsordning.

For mer informasjon se Schneider-electric.no

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med;

  • Seniorrådgiver i Experis Executive, Gunhild Nitter Schieldrop, 90 93 69 40
  • Seniorrådgiver i Experis Executive, Andreas de Lange, 900 93 829
  • Prosjektdirektør i Schneider, Christer Thompson, 474 56 740

Søknader behandles fortløpende, og oppfordrer deg derfor til å melde interesse snarest.

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Vis flere stillinger: