Elektromontører og BAS

GK Elektro leverer alt innen elektro til alle typer bygg, samt industri og datasentre. Vi har egne fagmiljøer innen service og prosjekter i Østfold, Romerike, Oslo, Asker, Hamar, Kongsvinger, Lillehammer, Bergen, Trondheim og Tromsø. Selskapet er del av GK Gruppen som omsetter for 5 milliarder kroner og har 3000 ansatte i Skandinavia.

FirmaGK Elektro Østfold
FylkeØstfold
StedMoss
Søknadsfrist04.03.2018

Ønsker du utfordrende og spennende oppgaver i et firma med gode resultater og vekstambisjoner?

GK Elektro AS sine kontorer i Østfold ligger på Solgaard Skog, rett ved E6 Mosseporten. Vi er totalt 39 ansatte per idag, med fordeling på 10 personer på kontoret og 29 personer som jobber ute i feltet. Grunnet økt ordreinngang er vi på jakt etter nye montører og baser.

Vil du være en del av vårt flerfaglige miljø, med hyggelige medarbeidere og godt samhold?

Elektromontører entreprise:

Arbeidsoppgavene vil være varierte elektrikeroppgaver på entreprise. Du er proaktiv, positv og jobber godt i team. Det er viktig at du ser løsninger for kunden og håndterer kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte. Fagbrev som elektromontør gr L er nødvendig og du behersker norsk muntlig og skriftlig.

BAS entreprise:

Du vil jobbe med å administrere og organisere egne og eksterne montører i prosjekter, og sørge for at montørenes arbeidsdag utnyttes så effektivt som mulig. Samtidig vil du ha ansvar for den daglige driften og innkjøpt og logistikk. Det er viktig å bidra positivt til tverrfaglig samarbeid på byggeplassen. GK Elektro har stort fokus på HMS og her må du være en pådriver. Av bakgrunn har du fagbrev som elektromontør gr L og noen års erfaring. Erfaring fra arbeidsledelse er ønskelig og det er nødvendig å kunne jobbe selvstendig og ha kommunikasjonsevner. Du må beherske norsk skriftlig og muntlig.

Kvinner oppfordres til å søke!

Søknader behandles fortløpende.

Til de riktige kandidatene kan vi tilby gode arbeidsbetingelser og ordnede forhold i en offensiv bedrift i vekst med solid økonomi.

Referanse:Montører og BAS GK Elektro Østfold

Kontaktperson: Roger Johansen, avdelingsleder, tlf. 9305 1765, roger.johansen@gk.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: