Selger

Trysilhus er en av Østlandets største boligbyggere som i 2017 leverte mer enn 330 boliger. I 25 år har vi bygget praktiske leiligheter med et godt bomiljø og sentral beliggenhet for våre kunder. Vi bygger flermannsboliger i tun, leilighetsblokker, eneboliger og eneboliger i kjede. Effektive prosesser, kort byggetid og gunstig pris er våre fremste kjennetegn. En viktig drivkraft for våre medarbeidere er selskapets visjon »vi skaper boglede». Verdiene tydelig, engasjert, jordnær og pålitelig hjelper oss til å ta de riktige valgene i en hverdag preget av høyt tempo og i en virksomhet som er i sterk vekst. Trysilhus er organisert i konsern, har 170 medarbeidere og hovedkontor i Drammen.

FirmaTrysilhusgruppen
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist15.02.2018

Selger har ansvar for salget i flere prosjekter og budsjettert salg av 60 boliger pr. år. Selskapet har i dag pågående prosjekter på hele østlandsområdet. Stillingen er utpreget operativ med ansvar for å tilrettelegge salgsstart på nye prosjekter, markedsføring, kundeoppfølging og kontraktsinngåelse. I tillegg vil stillingen også medvirke i å fremskaffe tomter til utvikling av nye prosjekter.

Kompetanse:

  • Relevant erfaring fra salg av eiendom eller liknende bransjer
  • Du må ha erfaring med kontraktsinngåelse, juss, lovverk og annet rammeverk knyttet til salg
  • God kunnskap om IT som arbeidsverktøy
  • Økonomisk forståelse og kjennskap til budsjettering og planlegging

Egenskaper som vektlegges:

  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Kan vise til svært gode salgsresultater fra tidligere arbeidsforhold
  • Strukturert, god på planlegging og oppfølging
  • Motivert av å yte god service
  • Teamarbeider som liker å omgås mennesker og skape kontakter

Vi kan tilby gode betingelser med fast og provisjonsbasert lønn. Du blir en del av et godt faglig og sosialt miljø med muligheter for utvikling innen salg og markedsføring. Selskapet har også avtale med bedriftshelsetjeneste og medlemskap ved treningssenter. Du vil ha muligheten til å påvirke arbeidshverdagen i en organisasjon som er i sterk vekst. Selgerens base vil være i flotte lokaler sentralt i Drammen.

Spørsmål om stillingen

Espen Fjeld

Salgsleder

Telefon 916 82 819

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: