Arkitekt: Dark

Stor-Oslo Eiendom inn i Meierikvartalet på Lillestrøm

Sammen med Øie Eiendomsutvikling og Breidablikk Eiendom vil Stor-Oslo Eiendom være med å videreutvikle Meierikvartalet i Lillestrøm sentrum.

Meierikvartalet er et byutviklingsprosjekt, beliggende i hjertet av Lillestrøm sentrum, få minutters gange fra Lillestrøm stasjon. Kvartalet er ferdig regulert til et kombinert formål for kontor, handel, undervisning, bevertning og bolig - og blir en viktig del av den videre byutviklingen på Lillestrøm.

Øie Eiendomsutvikling har sammen med Breidablikk Eiendom stått for utviklingsarbeidet frem til nå. De er fornøyde med å forene krefter med Stor-Oslo Eiendom om en videre utvikling av Meierikvartalet.

- Vi var på jakt etter en samarbeidspartner med gjennomføringskompetanse og erfaring fra store prosjekter som inkluderer knutepunkt og byutvikling. Det føler vi oss trygge på at vi får gjennom samarbeidet med Stor-Oslo Eiendom, sier Ola Emil Heggset i Breidablikk Eiendom i en prssemelding.

- Vi mener kombinasjonen av vår lokale tilhørighet på Lillestrøm og Stor-Oslo Eiendoms kompetanse innen utvikling av bolig- og næringseiendom vil gi dette prosjektet et viktig løft fremover. Vi har satt et bra team og skal sammen sikre at ambisjonene for kvartalet blir realisert. Vi ser frem til å komme i gang med gjennomføringen, sier Ronny Engebretsen i Øie Eiendomsutvikling.

- Vi har stor tro på Lillestrøm som et regionsenter på Romerike, midt mellom Gardermoen og Oslo. Vi ser en økt aktivitet i regionen og med plasseringen av det nye Storbyuniversitetet på Lillestrøm vil denne veksten bare forsterkes. Vi melder oss på i kampen om å få bygge fremtidens Campus. Vi vil med vårt alternativ legge til rette for at Universitetet OsloMet skal nå sine ambisiøse mål om å bli et internasjonalt universitet for forskning og utdanning, sier adm. dir. i Stor-Oslo Eiendom, Mathis Grimstad.

- I tillegg mener vi dette er et godt eksempel på en fremtidsrettet og bærekraftig byutvikling med en god blanding av undervisning, boliger, kontorer, handel, kultur og servering, tett på knutepunkt. Vi ønsker å bygge en helt ny bydel med et variert tilbud som kan bidra til å gi det nye Universitetet en tydelig identitet, og samtidig etablere en destinasjon i Lillestrøm sentrum. Vi gleder oss, avslutter Grimstad.