Vegsund ny direktør i Bolt Group

Bolt Group AS har ansatt Nils Petter Vegsund som administrerende direktør.

Nils Petter Vegsund (56) er utdannet bygg og anleggsingeniør og Bedriftsøkonom, og er en erfaren leder med over 23 års erfaring fra entreprenørbransjen, hvorav 17 år som daglig leder/adm. direktør i entreprenørselskaper. I tillegg til lang erfaring fra entreprenørbransjen har han 8 års erfaring fra ledende stillinger innen servicebransjen og industrivirksomhet.

Han har hatt en rekke ledende stillinger, bla daglig leder i Vestneslinjer AS, administrerende direktør i Aluscan AS, konserndirektør i ISS, administrerende direktør Mesta Asfalt AS og administrerende direktør i Lønnheim Entreprenør (nå Backe Nordvest).

Kommer kommer til Bolt Group fra en kombinasjonsstilling som CEO i Powerline (kroatisk datterselskap av Nettpartner AS) og markedssjef i Nettpartner Prosjekt.

- Nils Petter vil få det overordnede ansvar for å realisere selskapets målsetninger. Bolt Group skal være en god relasjons entreprenør som leverer god kvalitet til konkurransedyktige priser til gode kunder. Vi har fokus på langsiktig og lønnsom vekst, sier styreleder Christer Johnsen i Bolt Group i en pressemelding.

Han starter i Bolt Group 1. april 2018. Han vil ha kontor i Mo i Rana.

Per Nygaard har siden sommeren 2017 vært innleid administrerende direktør i Bolt Group. Når Nils Petter starter vil Per fortsatt være tilknyttet Bolt på prosjektbasis.