Produktleder Elektro og Byggvarme

Ramirent er More Than Machines. Vi er en ledende leverandør av utleieutstyr som kombinerer det beste av utstyr med service og kunnskap, til løsninger som forenkler virksomheten for våre kunder. Vi samarbeider med et bredt spekter av kunder innen bygg og anlegg, industri, verft, offentlig sektor og private. I 2016 var totalomsetningen for konsernet 665 millioner Euro. Ramirent har 2700 ansatte, fordelt på 290 utleiesteder i 10 land i Norden, Sentral- og Øst-Europa, og vi er notert på NASDAQ OMX Helsinki Ltd.

FirmaRamirent
FylkeAkershus
StedSkjetten
Søknadsfrist01.02.2018

Nå kan du være med på å videreutvikle Ramirent sin produkt- og tjenestetilbud innenfor Elektro og Byggvarme!

Vi søker etter ny Produktleder for Elektro og Byggvarme, med installatør bakgrunn.

Produktleder skal bidra både faglig og kommersielt for å sikre at resten av organisasjonen har tilstrekkelig produktkunnskap, riktig utstyr og optimalt kostnadsnivå. Produktgruppen består av ca. 6 500 maskiner. Som installatør bidrar du også til at våre elektroinstallasjoner er i henhold til lover og forskrifter – Ramirent har i tillegg en fulltids installatør.

Stillingen vil være lokalisert på Hvam, Skjetten og rapporterer til Direktør for Fleet & Supply Chain i Norge. Ramirents hoved HUB i Ytre Enebakk som også kan fungere som kontor.

Arbeidsoppgaver:

  • Følge opp og planlegge forbruk av investeringsmidler som produktleder. Herunder også jobbe med introduksjon av nye produkter og tjenester, både internt og eksternt. I tillegg sikre god produktmiks internt i Ramirent.
  • Administrere og følge opp bevegelser i flåten, følge KPI’er og vurdere lønnsomheten i flåten.
  • Støtte salg fra et teknisk og kommersielt perspektiv.
  • Overvåke endringer i regler og andre offentlige forskrifter.
  • Innenfor installatør virksomheten vil kontroller av Ramirent sine prosjekter være en hoved oppgaver. Dette vil organiseres i samarbeid med våres fulltids installatør, som vil ha hoved ansvaret , Ramirent Elektro internkontroll vil også være en del av oppgaven.

Kvalifikasjoner:

  • Relevant erfaring innen produktledelse, innkjøp, sortimentsstyring, salg, e.l.
  • Formell elektroinstallatørutdanning
  • Gode generelle digitalisering/datakunnskaper; Excel, PowerPoint og Axiom (ERP-system) vil være naturlige verktøy·God språkkompetanse i norsk/skandinavisk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper:

Vi ser for oss at du er meget strukturert, analytisk og har øye for detaljer. Fleksibel og god til å prioritere oppgaver. Endringsvillig, samt evne til å styre endring ute i organisasjonen. Du jobber godt både selvstendig og i team, og har gode kommunikasjonsevner og gjennomslagskraft. Har en kommersiell profil.

Ramirent’s verdier er åpen, progressiv og engasjert. Det er viktig at du kan identifisere deg med disse.

Vi tilbyr:

En spennende hverdag i et marked med høyt tempo, konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger, opplæring, mulighet for faglig personlig utvikling, samt et miljø med hyggelige kunder og kolleger.

For mer informasjon rundt stillingen, vennligst ta kontakt med Ketil Mosland/Dfind Engineering. Email: ketil.mosland@dfind.no Mob: +47 940 12 882

Søk stilling

Vis flere stillinger: