Sommerjobb i Veidekke 2018

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 500 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeHele landet
Søknadsfrist04.03.2018

Til vår bygg- og anleggsvirksomhet søker vi nå 50 kandidater til sommerjobb fra juni-august 2018. Vi ser etter deg som studerer til sivilingeniør, høyskoleingeniør eller har annen teknisk utdannelse på universitet- og høyskolenivå. En sommerjobb er en fin måte å bli kjent med hverandre på. Du blir godt kjent med det vi kaller produksjon i våre prosjekter. Her får du stifte bekjentskap med mange av våre fag og folk- og du får et godt innblikk i vår modell for prosjektgjennomføring. Vi blir kjent med deg og du blir bedre kjent med oss. Gode kandidater fra sommerjobbpraksis blir ofte tilbudt traineestilling senere.

Kvalifikasjonskrav

Om du skal bli sivilingeniør, høyskoleingeniør eller har annen teknisk utdannelse på universitet- og høyskolenivå, kan du søke sommerjobb.

Arbeidsoppgaver du kan få

En sommerjobb på et av våre prosjekter kan by på stor variasjon. I første rekke vil du jobbe med bistand og støtte til:

  • driftsoppfølging
  • være med i produksjonen/ produksjonsplanlegging
  • være med å teste ny teknologi innen fag
  • HMS
  • kvalitetssikring
  • prosjektering
  • oppfølging av underentreprenører
  • stikning- og landmåling
  • innkjøp
  • støtte til prosjekt- og anleggsledelse

Profil

Vi ser etter deg som tar initiativ, liker utfordringer, mennesker og teamarbeid. Du er nysgjerrig på Veidekke og har lyst til å bli bedre kjent med oss.

Du må like å prøve nye ting, for vi kommer til å gi deg varierte oppgaver - om noen er enkle, vil andre være mer utfordrende. Om du er nysgjerrig, idérik og flink, får du fort ansvar for noe du virkelig liker å gjøre.

Vi gir deg

En sommerjobb i Veidekke vil gi deg praktisk erfaring som du kan ta med deg videre i studiene. Oppgavene kan spenne fra å støpe en vegg til å være med å hjelpe lederne på prosjektet, til enkle kontoroppgaver. Både du og vi skal få utbytte av jobben du gjør.

Det er ingen hemmelighet at vi bruker sommerjobbene til å vurdere egnede kandidater som potensielle traineer senere. En sommerjobb er dermed en fin inngangsport til jobb i Veidekke.

Vi liker å ha det gøy på jobben i Veidekke. Vi mener det er sammenheng mellom trivsel, kvalitet i arbeidet vi utfører og en trygg og sikker arbeidsplass. Vi har selvsagt bransjens dyktigste og hyggeligste folk hos oss, noe du bør støtte opp under.

En stor entreprenør har noe som mange andre ikke har. Vi har kunnskapen om praktisk utførelse av kompliserte byggverk og infrastruktur – fra start til slutt. Dette er verdifull erfaring du kan anvende senere i din karriere.

Praktisk info til deg som søker

En sommerjobb kan du ha fra juni og ut august. Oppstart og varighet avtales nærmere på intervju.

Det er fint om du spesifiserer i søknaden din om du foretrekker en sommerjobb innen bygg- eller anleggsvirksomheten vår. Vi gir deg et valg i søknadsprosessen som du må huke av på.

Bygg: Vi har distriktskontorer over hele landet og du vil jobbe på et prosjekt som styres og ledes lokalt. Prosjekter du kan jobbe på er f. eks kontor- og forretningsbygg, boliger, kulturbygg, skoler eller helse- og omsorgsbygg. I vår byggevirksomhet jobber du vanlig arbeidsuke, som oftest kan du bo hjemme.

Anlegg: Vår anleggsvirksomhet er i stor grad mobil. Det betyr at du vil bo på anleggsbrakke og ha en arbeidstidsordning lik det prosjektet du skal jobbe på. Du kan ha 12-9 (Tolv dager i jobb, ni dager fri) eller 4-dagers uke. Du kan jobbe med vindkraft, veianlegg, tunneler eller broer og mye mer.

Husk å legge ved CV-en din og dine foreløpige karakterer.

Søk her

Kontaktpersoner:

Lene Hedemann Larsen

+47 906 70 430

Marianne Hambro

+47 906 50 939

Vis flere stillinger: