265 prosjektledere i WSP møttes til intern nettverksbygging og kompetanseutvikling i Oslo i forrige uke. Foto: WSPSivilarkitekt og prosjektleder Marit Rygh. Foto: WSPProfessor Ingemund Jordanger fra Trondheim og prosjektleder Einar Sverre Larsen fra Kristiansand snakker om verdiskaping og hvordan prosjektledelse tilfører verdi i prosjektet. Foto: WSPJill Akselsen (til høyre) valgte å følge samlingen om by- og tettstedsutvikling. Tidligere på dagen presenterte hun WSPs strategi innen eiendomsbransjen. Foto: WSP

WSP Prosjektledelse samlet seg til fagtreff

265 WSP-prosjektledere fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør møttes torsdag i forrige uke til fagsamling i Oslo.

Det skriver WSP i en pressemelding.

– Det er første gang vi har gjennomført en så stor samling for våre ansatte, hvor hovedformålet utelukkende har vært å bli bedre kjent med hverandre og all den kompetansen vi har i WSP. Det har vært utrolig gøy, sier en fornøyd Per Christian Randgaard, direktør i WSP Prosjektledelse.

På fagsamlingen ble deltakerne, ifølge meldingen, introdusert for nye bransjestrategier for bygg, samferdsel og infrastruktur, eiendom, energi og industri, før fokuset dreide over på verdiskaping gjennom helhetlig og integrert prosjektstyring. Etter lunsj kunne deltakerne velge blant totalt 15 parallelle samlinger innenfor en rekke fagområder, blant annet prosessledelse i prosjekter, kvalitets- og miljøkriterier i anskaffelser, sikkerhet i prosjekter, og by- og tettstedsutvikling, skriver WSP.

– Det var veldig interessant å se bredden i arbeidet WSP er involvert i, og hvor viktige bidragsytere vi er i samfunnsutviklingen. Det var også flott å se at klima, miljø og bærekraft er viktig for WSP og at vi skal jobbe med å bli enda tydeligere på vår rolle innen det grønne skiftet, sier sivilarkitekt Marit Rygh etter samlingen.