Salgsdirektør

Bergene Holm AS er en markedsledende totalleverandør av trelast. Produktene omsettes til byggevarehandel og industri i Sør-Norge og eksporteres til Kontinentet, England, Asia og Nord-Afrika. Selskapet har 430 ansatte fordelt på 8 produksjonsbedrifter i Norge, og omsetter for ca 1,4 milliarder kr. Biproduktene selges til industri i inn- og utland. Bergene Holm AS har som målsetning å være beste valg for kunder, leverandører og ansatte. Hovedkontoret for selskapet ligger i Larvik.

For mer informasjon se www.bergeneholm.no

FirmaBergene Holm
FylkeVestfold
StedLarvik
Søknadsfristsnarest

Til utfordrende og spennende lederstilling søker vi:

Salgsdirektør

Som salgsdirektør i Bergene Holm AS vil du ha det overordnede ansvaret for alt salg av trelast, både nasjonalt og internasjonalt. Du vil få en sentral lederrolle i selskapet med ansvar for salgsapparatet samt kategorisjefer og produktsjefer. Stillingen inngår i ledergruppen, og rapporterer til administrerende direktør.

De viktigste arbeidsoppgavene vil være:

  • Videreutvikle samarbeid med kjedekundene, og sørge for god lønnsomhet i avtalene
  • Utvikle forretningsområdet og identifisere nye forretningsmuligheter både på innlandsmarkedet og eksportmarkedet
  • Kontinuerlig utvikling av sortimentet med fokus på å skape kategorivekst
  • Videreutvikle, identifisere, og gjennomføre nødvendige endringsprosesser i salgsapparatet
  • Være en aktiv bidragsyter i ledergruppen, og sammen med øvrige ledere være en konstruktiv sparringspartner for administrerende direktør.

Ønsket faglig bakgrunn og erfaring:

Du bør ha solid salgs- og ledererfaring fra kjedesalg i relevant bransje. Det er også ønskelig med erfaring fra eksportsalg, og evne til å utvikle nye markeder. Du må være i stand til å tenke analytisk og strategisk, samtidig som du evner å håndtere de daglige operative utfordringene i stillingen.

Relevant utdannelse på høyskolenivå er ønskelig, men bred og tung ledererfaring fra relevante bransjer kan til en viss grad kompensere for manglende utdannelse. Har du i tillegg entusiasme for tre og trelast, og en genuin interesse for salg og salgsledelse, ser vi gjerne at du søker!

Vi tilbyr:

  • En meget spennende og sentral stilling i et solid selskap i fin utvikling
  • Et uformelt og godt arbeidsmiljø og kollegaer med høy kompetanse og mye erfaring
  • Konkurransedyktige betingelser

Kontorplassering vil være ved hovedkontoret i Larvik, men det må påregnes en del reisevirksomhet.

For ytterligere opplysninger om stillingen kan du kontakte Svein Mathisen, Personal Utvelgelse, tlf. 918 53 539, sm@pu.no

Søk her

Vis flere stillinger: