Optimera med rekordstort kick-off

Denne helgen samlet Optimera sine ansatte og leverandører til sitt årlige kick-off – OPPTUR 2018, og aldri før har så mange vært med.

Årets Optimera-kick-off holdt på Telenor Arena. Her samlet Optimera 650 ansatte og leverandører for å ta et tilbakeblikk på 2017 og for å se på mulighetene fremover i 2018.

- Under årets kick-off deltok også representanter fra Flisekompaniet, Hansmark og Per Strand Gruppen. Det er viktig for oss å samle troppene i det vi går i gang med et nytt år og det er gøy å se at våre strategier har gitt resultater, sier Direktør for Proff og Montér, Knud Holm i en pressemelding.

En viktig del av suksessen til Optimera har vært satsningen på konsepter som dør og vindu, prefab og verktøy, festemidler og arbeidstøy, som blir dratt frem som spesielt vellykkede.

- Vi skal fortsette vår satsning mot proff og forbruker og ta en tydelig posisjon i markedet. Vi skal videreutvikle våre konsepter og fortsatt holde fokus på konkurransedyktige priser og et godt produktsortiment, forteller Holm. I løpet av helgen var Optimera innom temaer som kundetilfredshet, sesongvarer, trender, effektiv drift, dokumentasjon, kompetanse og eBusiness. Lørdag var det leverandørmesse hvor et utvalg leverandører presenterte sine nyheter og kjørte opplæring.

- Inspirerende foredragsholdere, leverandører og ikke minst de ansatte selv bidro til at dette ble en innholdsrik og lærrerik helg for alle som deltok, avslutter Holm.

Følgende vinnere fremheves:

  • Årets Montér forhandler – Montér Knarvik
  • Årets Byggi – Byggi Evje
  • Årets leverandør – Glava
  • Årets Montér (egeneid) – Montér Hamar
  • Årets Profflag – Proff Hedmark/Oppland
  • Årets Flisekompaniet butikk – Hønefoss