Lars Erik Vinje

Vinje ny daglig leder i Vestlandshus

Lars Erik Vinje (30) har blitt fast ansatt som daglig leder for boligprodusenten Vestlandshus. Han har offensive vekstplaner for kjeden. 

Lars Erik Vinje overtok midlertidig etter at Dagfinn Helsem ga seg som leder for huskjeden høsten 2017. Han har nå fått stillingen som daglig leder på permanent basis.

- Jeg ser fram til å lede Vestlandshus i årene som kommer. Vi er en mellomstor kjede i dag, men har ambisjoner om å vokse ganske kraftig. Vi leter nå etter flere forhandlere over hele landet, sier Vinje.

- Vi er godt rigget for vekst, og har flere spennende prosjekter på gang. Blant annet har vi startet utrulling av vår partnerstrategi og inngått flere innovasjonssamarbeid med spennende miljøer som den digitale meglertjenesten Propr og smarthusleverandøren FutureHome. Det en av våre strategier for å utnytte mulighetene som digitaliseringen gir, sier han.

Vinje kommer fra stillingen som teknisk sjef i samme selskap. Han er utdannet byggingeniør fra Høgskolen i Ålesund, har en master fra University of Liverpool og er også utdannet tømrer. Han har tidligere jobbet blant annet i Norconsult og BlinkHus.

- Vi er svært godt fornøyd med at Lars Erik har sagt ja til å stillingen som leder i Vestlandshus. Bransjen står overfor store endringer, og vi er helt sikre på at Lars Erik er rett mann til å lede kjeden inn i en ny tid, sier styreleder Øystein Ljøen.