TOOLS åpner ny Harstad-avdeling

I februar rykker TOOLS inn igjen i Harstad og åpner dørene for sin nye butikk.

– Harstad og omegn er et spennende og attraktivt område for oss. Vi har allerede en god kundemasse her som er kjent med TOOLS, og da er det viktig for oss å være til stede lokalt, sier regiondirektør Johnny Berg i en pressemelding.

15. februar skal den nye butikken til TOOLS i Harstad stå klar til å ta imot gamle og nye kunder i Mercurveien, et steinkast unna sentrum.

Bredt utvalg og uslåelig service

– Vi skal tilby markedets bredeste produktutvalg og en uslåelig service. Fokuset vårt i Harstad vil være samme som alltid: Vi skal bidra til å løse våre kunders utfordringer og hjelpe dem med å gjøre hverdagen enklere, sikrere og mer lønnsom, forteller Berg.

Hos TOOLS Harstad vil kunden finne det samme, brede sortimentet som alltid har kjennetegnet TOOLS-kjeden: verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og annet industrielt forbruksmateriell til yrkesbrukere og proffmarkedet.

– Men selvfølgelig er alle kunder velkommen til handel hos oss, proff eller ei, sier TOOLS’ regiondirektør.

Skal vokse og bli flere

Ved åpning i februar vil to ansatte være på plass, men det skal raskt rekrutteres flere nye mennesker og kompetanse til TOOLS Harstad.

– Vi skal vokse og bli flere i løpet av kort tid, sier Johnny Berg.

Når dørene i februar åpnes i Mercurveien 37 er det imidlertid kun i midlertidige lokaler.

– Vi kommer i løpet av året til å flytte på oss, men det blir ikke langt. Vi flytter inn i nytt bygg som er under oppføring ved siden av og som skal stå ferdig i oktober. I Mercurveien 39 vil vi ha enda bedre plass og får da ca. 1200 kvadratmeter med butikk- og lagerlokale, forteller Berg.