Økonomi- og Finansdirektør

Cramo AS er en ledende utleieaktør i Europa og Norge. Vår bredde på utleieprodukter dekker maskiner, utstyr og flyttbare lokaler til bygg- og anleggsbransjen, industrien og offentlige sektor. Vi tilbyr våre kunder kapasitet, nærhet og kompetanse, og våre leveranser omfatter korttidsutleie av maskiner/utstyr, totalpakker ved større prosjekter, flerårige fullserviceavtaler og outsourcingsløsninger. Cramo AS har i dag 28 avdelinger og 230 ansatte.

Cramo AS er ISO sertifisert innenfor for både Kvalitet og Miljø (9001/14001)

FirmaCramo
FylkeOslo
Søknadsfrist05.02.2018

ØKONOMI- OG FINANSDIREKTØR

Vi ønsker en erfaren, trygg og faglig sterk leder som kan bidra til å utvikle vår organisasjon, og gjennom målrettet og god økonomistyring bidra til at vi når våre finansielle og operasjonelle mål. Du har relevant høyere utdannelse og har sørget for kvalitet i økonomistyringsprosesser, finansiell/operasjonell utvikling og vekst i dine tidligere jobber. Hos oss vil du rapportere til administrerende direktør og du vil få en sentral rolle i selskapets ledergruppe, hvor du blant annet vil få ansvar for å utvikle og implementere selskapets strategi. Du vil også bli en viktig bidragsyter i arbeidet med digitalisering av våre arbeidsprosesser.

Vi vil at du bringer ny kunnskap og nye idéer til oss og at du på den måten hjelper oss til å bli en vinner i et marked med sterk konkurranse. Du skal skape engasjement og sørge for et kontinuerlig forbedringsarbeid der kvalitet og god service står sentralt.

For å lykkes i stillingen bør du ha god forståelse for planlegging, gjennomføring og oppfølging, være forretningsorientert og kunne vise til solide resultater som leder. Videre må du være opptatt av å skape resultater gjennom andre.

Vi søker deg som raskt kan sette deg inn i selskapets utfordringer, muligheter og behov. Du har erfaring fra strategisk arbeid og personalledelse. Du er en lagspiller som kan bygge tillit, trygghet og troverdighet internt i selskapet. Du kommuniserer godt, evner å bygge gode relasjoner til medarbeidere på alle nivå, og du inspirerer og motiverer. Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, samt gode Office-ferdigheter er en forutsetning.

Stillingen er lokalisert på vårt hovedkontor på Alnabru.

Spørsmål om stillingen

Baard Storsveen

Partner Transearch

Telefon 413 18 700

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: