Utviklingssjef IT - konsern

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 11,8 mrd. og 3800 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

FirmaAF Gruppen
FylkeOslo
Søknadsfrist15.02.2018

AF Gruppen er i en positiv utvikling og har store ambisjoner for fremtiden.

Med på denne reisen trenger vi en dyktig Utvikling/Systemsjef for å etablere en ny funksjon med ansvar for prosedyrer rundt egenutvikling av løsninger og tilpassinger av standardsystemer.

Arbeidsoppgaver:

  • Ansvar for å utvikle standarder, prosesser og rutiner rundt egenutvikling av løsninger og tilpassing av standardsystemer
  • Ansvar for utvikling og vedlikehold av integrasjoner mellom systemer (Biztalk, MIM, Azure API management)
  • Ansvar for utvikling og vedlikehold av Blueprism robotautomatisering (RPA)
  • Delta i digitaliseringsprosjekter

Du vil være en del av ledergruppen på IT, og kjennetegnes av å ha stor arbeidskapasitet, er nysgjerrig, imøtekommende, og ikke minst at du trives i et hektisk arbeidsmiljø.

Du bør ha erfaring fra agile metoder i systemutvikling, samt ledelse og samarbeid med eksterne leverandører.

Har du rett innstilling, høyere utdannelse og relevant erfaring, vil du kunne få en sentral rolle i AF Gruppen med stor kontaktflate mot prosjekter og resten av organisasjonen.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Spørsmål om stillingen

Trond Mathiesen

IT Direktør

+47 917 52 818

Thomas Pedersen

IS-sjef

+47 928 45 861

Søk stilling

Vis flere stillinger: