Karoline Klatran

Skydda åpner HMS-butikk på nett

- Nå kan bedrifter endelig skreddersy en tryggere arbeidshverdag direkte via nettet, sier markedssjef i Skydda Norge, Karoline Klatran.

Skydda har valgt å kombinere sin nye e-handelsplatform med et digitalt kunnskapssenter. Her vil kundene med andre ord få tilbud om langt mer enn bare å handle produkter.

På skydda.no kan bedrifter finne all informasjonen de trenger om personlig verneutstyr, gå gjennom opplæring, skaffe seg nødvendig kompetanse og spore opp utgåtte produkter.

- Den største fordelen for kundene, er at de kan få skreddersydd sortimentet helt etter beriftens eget behov. At kundene nå vil kunne finne alt dette på en og samme plattform, har ikke vært mulig tidligere, sier Klatran i en pressemelding.

Hun forklarer at en rådgiver fra Skydda gjør en HMS- og sikkerhetsvurdering av kundens bedrift, og deretter skreddersyr hvilke produkter som passer for bedriften.

- Hovedfokuset er å løse kundenes spesifikke behov, ved å finne de løsninger, produkter og tjenester som gjør dette på en best mulig måte. Utgangspunktet er at sikkerhet på arbeidsplassen skal være enkelt, og noe alle tjener på, forteller hun.