Konsernsjef Morten Kristiansen mottok på vegne av Moelven Ringsaker Kommunes Næringspris. Foto: Jens Haugen

Moelven vant næringspris

Konsernsjef Morten Kristiansen mottok fredag Næringsprisen på vegne av de ansatte i Moelvenkonsernet under RingsakerGallaen 2018 i Teatersalen i Brumunddal.

Næringsprisen kan i følge Ringsaker Kommune tildeles enkeltpersoner, bedrifter eller organisasjoner som har skapt vekst og utviklet arbeidsplasser i kommunen.
- På vegne av rundt 3.500 ansatte i Moelven er jeg svært stolt over prisen. Det er en viktig anerkjennelse av jobben som er gjort av mange flinke kolleger i Moelven, sier Kristiansen.

Ringsaker Kommune sier at det er en forutsetning at de nominerte gjennom sitt virke bidrar til et positivt omdømme for Ringsaker kommunes næringsliv. Virksomheten kan være liten eller stor, lokal, regional, nasjonal eller internasjonal. Næringsprisen deles ut for første gang.
- Vi er cirka 1.000 medarbeidere i Hedmark og Oppland og cirka 500 av oss jobber i Ringsaker. Vi omsetter for omtrent 2,5 milliarder kroner i de to fylkene til sammen og rundt halvparten i Ringsaker kommune. Det representerer stor aktivitet som nok bidrar både til et bra omdømme for kommunen og at vi setter Ringsaker på kartet. At vi er involvert i byggingen av Mjøstårnet, er et slikt eksempel, sier Kristiansen.
Kristiansen legger til at Ringsaker Kommune er en perfekt plass å drive trebasert byggerelatert industri.
- Vi har råvaren – skogen – i og i omkringliggende nære områder. Kommunen har også et betydelig kompetansemiljø når det gjelder å produsere effektive byggeløsninger i tre. Det gir oss et godt grunnlag for videre vekst og utvikling i vår industri, sier Kristiansen.
De andre nominerte til Næringsprisen var HK data og Næringsbanken