Slik kan det ferdige anlegget bli når det står fullført.

Volmax kjøper tomt i Rygge Næringspar

Volmax AS har via sitt heleide datterselskap Volmax Eiendom AS inngått avtale med Loe Utvikling AS om kjøp av 20 mål tomt i Rygge Næringspark. 

- Etableringen er et ledd i den strategiske satsingen til Volmax på eiendommer som er tilpasset lastebil- og bussvirksomheten til Volmax, og som danner fremtidig grunnlag for effektiv drift og god kundedialog. Gjennom eiendomsinvesteringen ønsker Volmax å tilby et enda bredere tilbud til lastebil- og busskunder i regionen i tiden fremover, heter det i en melding fra selskapet.

Administrerende Direktør i Volmax, Grant Larsen, ser frem til å styrke konsernets posisjon i Østfold.

- Rygge Næringspark er et svært spennende område, og gir Volmax en unik mulighet til å utvikle våre fremtidsrettede konsepter og tilbud til alle kunder i Østfold. Tomten ligger ved siden av Circle K, og tett opp mot Rygge Flyplass. Dette er et spennende område med stort utviklingspotensial. Med denne plasseringen vil vi dessuten støtte opp under de store forventede investeringer i infrastruktur og transport i regionen de neste årene. Gjennom samarbeid med langsiktige partnere som Loe Utvikling styrker vi vår posisjon i regionen, sier Larsen.

- På våre anlegg vil Volmax levere et komplett sett av tjenester for kunder som inneholder salg og levering av nye og brukte biler, samt komplett service og vedlikehold på bil, påbygg og hengere. I tillegg vil Volmax levere lovpålagte kurs for sjåfører, samt kurs/trening for energieffektiv kjøring, sier Larsen.

Daglig leder i Loe Utvikling AS, Tomas J. Tenden, ser frem til å utvikle Rygge Næringspark. Han er svært fornøyd med at Volmax har valgt denne beliggenheten for sin virksomhet. Rygge Næringspark Østfold består av et tomteareal på 100 dekar.