Operatør

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

FirmaNCC Industry - Valberg Pukkverk
FylkeTelemark
StedKragerø
Søknadsfrist30.11.2018

NCC Industry tilbyr produkter og tjenester på og i forbindelse med veien. Virksomheten dekker verdikjeden fra produksjon av pukk og grus, produksjon og utlegging av asfalt, samt fundamentering. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules.

Valberg pukkverk ligger på Valberghalvøya i Kragerø kommune, ikke langt fra Kragerø sentrum. Pukkverket leverer over alt hvor man kommer til med lastebil, skip eller lekter. Mot sjøen har pukkverket en havn som kan ta imot store lasteskip.

Ønsker du å få muligheten til å være med å utvikle en av bransjens mest spennende virksomhet? NCC Industryer i suksessiv vekst og vi søker etter operatør til Valberg pukkverk. Du må kunne kjøre knuseverk, utføre daglig vedlikehold og mekanisk reparasjoner, samt være fleksibel på og steppe inn med andre oppgaver som oppstår.

Som operatør på kai for lossing og lasting er det en fordel at du har:

  • erfaring fra entreprenør eller drift av knuse-/sikteanlegg
  • gode språkkunnskaper i norsk og engelsk
  • stor arbeidskapasitet og godt humør
  • evne til å jobbe selvstendig og strukturert
  • interesse for å skru og sveise

Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter. Du vil ha kreative og dyktige kollegaer i et hyggelig arbeidsmiljø. NCC kan tilby gode pensjons- og forsikringsordninger.

Nødvendig opplæring og innføring vil bli gitt.

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med oss. Se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem.

Søknadsfrist: 30.november 2018

Søk her

Kontaktpersoner:

Geir Mørland
Avdelingsleder
+47 45414021
geir.morland@ncc.no

Vis flere stillinger: