Lærlinger 2018 - Bygg

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 11,8 mrd. og 3800 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

FirmaAF Gruppen
FylkeAkershus, Østfold, Oslo
Søknadsfrist30.04.2018

Vi trenger deg som har ambisjoner for fremtiden og er nysgjerrig.

AF Gruppen er et ledende entreprenør- og industrikonsern og vi løser komplekse utfordringer innenfor alle områder av ingeniørfaget. AF har fokus på innovasjon og nyskapning og nå har du anledning til å løse fremtidens utfordringer sammen med oss. Vi både bygger og rehabiliterer store prosjekter innen bygg- og anleggsbransjen. AF utvikler smarte energiløsninger i bygg. Vi river og gjenvinner bygg, anlegg og utrangerte oljeinstallasjoner. Vi leverer også en rekke tjenester offshore.

I AF Gruppen setter vi høye krav til engasjement og arbeidsinnsats, i tillegg til at vi har fokus på sikkerhet. En forutsetning for å begynne hos oss er at du, som oss, har et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk. Vårt arbeidsmiljø er preget av at de ansatte trives og er stolte av jobben de gjør. Vi mener den høye trivselen kommer av leders tilstedeværelse og vårt mål om å spille hverandre gode.

Du er nysgjerrig, ydmyk og trives med å jobbe ute. Det er viktig for oss at du er punktlig og er opptatt av å levere et godt arbeid.

Som lærling i AF Gruppen får du en unik mulighet til å utvikle deg og din kompetanse i komplekse og spennende prosjekter. Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe med ditt fag i et stort selskap med spennende prosjekter og gode utviklingsmuligheter? Da burde du søke om lærlingplass hos oss.

AF Bygg Oslo

AF Bygg Oslo tilbyr læreplass i tømrerfaget og du vil da ha læretiden på prosjekter i Oslo og omegn.

AF Bygg Østfold

AF Bygg Oslo tilbyr læreplass i tømrer- og betongfaget og du vil da ha læretiden på prosjekter i Østfold og Follo.

AF bruker i stor grad Byggopp som opplæringskontor. Disse vil følge deg opp tett i løpet av lærlingtiden. Besøk også www.byggopp.no for flere praktiske detaljer.

Se også mer informasjon og tips til hvordan skrive søknad her: https://afgruppen.no/karriere/studenter-og-larlinger/

Ta kontakt med oss dersom du er interessert i lærlingplass i AF.

Roar Neegaard

Fagansvarlig Tømmer

AF Bygg Oslo

+47 992 15 672

Kristin Sørlie

Personalsjef

AF Bygg Østfold

+47 950 48 814

Vis flere stillinger: