Kalkulatør

JR Anlegg er en maskinentreprenør med kjernekompetanse innen grave-, høvel- og dosertjenester. JR gjennomfører komplekse anleggsprosjekter innenfor samferdsel og annen infrastruktur. Dette inkluderer veg, bane, flyplass, fundamentering og maskintransport. JR er et heleid datterselskap av AF Gruppen og er organisatorisk underlagt AF Anlegg.

FirmaJR Anlegg
FylkeOslo
StedOslo / Østlandet
Søknadsfristsnarest

JR Anlegg søker deg med relevant erfaring til stilling som kalkulatør. JR er en del av AF Gruppen Norge og organisatorisk underlagt forretningsenheten AF Anlegg. Vi er en østlandsbasert maskinentreprenør, med kjernekompetanse innen grave-, høvel og dosertjenester. Vi gjennomfører komplekse anleggsprosjekter innen samferdsel og annen infrastruktur, og har bred erfaring og kompetanse til å gjennomføre mindre og mellomstore anleggsprosjekter, samt anleggsrelaterte nisjeprosjekter.

Hos oss blir du del av del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner som brenner for både fag og resultatoppnåelse. Vi tror på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte.

Arbeidsoppgaver

Som kalkulatør er du involvert i hele tilbudsprosessen, og har en sentral rolle i virksomhetens resultatoppnåelse.

Arbeids- og ansvarsområder inkluderer:

  • Ansvar for utarbeiding av tilbud i samarbeid med tilbudsteam.
  • Ansvar for utarbeiding av forespørselsgrunnlaget som sendes ut til leverandørmarkedet.
  • Være med å vurdere innkomme tilbud, samt delta i forhandlinger med leverandører.
  • Bistå prosjektene i oppstartsfasen.
  • Være involvert i risikostyring og muligheter innenfor egen kalkyle.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg med erfaring fra kalkulasjon eller prosjektledelse i anleggsbransjen. Det er ingen krav om formell utdannelse, men du må ha god teknisk forståelse. Du har gjerne erfaring med ulike kontraktsformer og en genuin interesse for å komme frem til gode løsninger for kunden. Erfaring fra stikning og masseberegning er positivt, men ikke et absolutt krav.

JR benytter ISY ByggOffice som vårt kalkulasjonsverktøy og ser det som en fordel at du har erfaring ifra samme verktøy

Som person er du strukturert, analytisk, har god forretningsforståelse og sterk gjennomføringsevne. Du har kremmerånd og gode samarbeidsevner. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne er en forutsetning.

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser, og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Du vil få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg innen nye fag- og ansvarsområder.

Spørsmål om stillingen

Jon Arve Rognerud

Daglig leder, JR Anlegg

Telefon 909 49 063

Søk stilling

Vis flere stillinger: