JDM Technology Group kjøper Rendra AS

Kanadiske JDM Technology Group kunngjorde mandag at de har kjøpt det norske selskapet Rendra AS.

- Vi er svært fornøyd med å bli en del av JDM-konsernet, sier daglig leder og største eier i Rendra AS, Kristin Omholt-Jensen i en pressemelding.

- StreamBIM hjelper de som jobber med prosjektering, byggherrer og entreprenører til å fullføre sine prosjekter i tide og med færre byggefeil. Vi har hatt en meget sterk vekst i høst med signerte avtaler med Helse Bergen og entrepriseavtaler med Backe og Constructa. Ved å bli en del av JDM Technology Group, vil vi få en eier som har vist vilje og evne til å bygge og drive frem velrennomerte internasjonale software selskap, og de har distribusjonsapparat i mange land. Ved å bli en del av denne gruppen vil StreamBIM få mulighet til å vokse raskt både nasjonalt og internasjonalt, legger hun til.

JDM Technology Group har siden 2004 kjøpt mange selskap, og har, ifølge meldingen, solid track record for å drive videre de selskap de kjøper i gruppens infrastruktur.

Rendra AS vil fortsette å fungere som et eget selskap i Norge og alle ansatte fortsetter. Kristin Omholt-Jensen vil fortsette som daglig leder og selskapet vil forsterke teamet og rekruttere. Rendra AS blir også gruppens norske kontor og vil formidle software løsninger fra andre selskap i gruppen.

- Oppkjøpet av Rendra AS forsterker JDMs posisjon som en markedsleder av software løsninger til bygge- og anleggsbransjen i et globalt marked, sier JDM Technology Groups administrerende direktør, Jim McFarlane.

- Etter hvert som BIM konseptet spres, gjennom bransjens erkjennelse om at man må forbedre sin produktivitet og som følge av krav fra myndighetene, vil vi igjennom dette oppkjøpet stå godt rustet til å møte vår forpliktelse til levere brukervennlige og fremtidsrettede software løsninger til bygge og anleggsbransjen, sier McFarlane.