Bruplanleggere

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter.

Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeOslo, Østfold, Hedmark
StedOslo, Moss eller Hamar
Søknadsfrist31.01.2018

Motiveres du av å se konkrete og fysiske resultater av jobben du gjør? Hos oss får du virkelig mulighet til å sette spor etter deg!

Vi skal styrke laget med tre nye medarbeidere, og ser etter de beste bruplanleggerne for å sikre at våre bruprosjekter er fremtidsrettede.

Vi er et høykompetent fagmiljø i utvikling, som har helhetlig fag- og forvaltningsansvar for bruene i Region øst. Du får muligheten til å følge bruprosjektene gjennom alle prosjektfaser; fra ide til planlegging, prosjektering, bygging, forvaltning, drift og vedlikehold.

Arbeidsoppgaver

Din viktigste oppgave vil være å sikre gode bruvalg for å skape fremtidens infrastruktur. Dette gjør du ved å være brufagansvarlig i våre prosjekter. Arbeidsdagen vil preges av stor variasjon av oppgaver, et mangfold av prosjekter, tverrfaglige diskusjoner og faglige utfordringer. Du må skape forståelse for de løsningene som foreslås, være en god diskusjonspartner og bidra til å heve brukompetansen i Statens vegvesen. Oppfølging og styring av konsulent er også en viktig del av stillingen.

Teknisk byggeledelse, inkludert utarbeidelse av kontrakter, samt spesialinspeksjon av bruer, vil også kunne omfattes av denne stillingen. For deg med erfaring og spesiell interesse for bruprosjektering, kan det bli aktuelt med oppgaver innenfor dette fagfeltet.

Visste du at vi har designet verdens lengste trebru i et spenn? Mulighetene er mange, og vi tar initiativ til, og deltar i flere store og små utviklingsprosjekter.

Aktuelle arbeidssteder er Oslo, Moss eller Hamar.

Kvalifikasjonskrav

  • Du har relevant utdanning fra universitet eller høyskole, minimum 3 år, med emner innenfor konstruksjonsteknikk. Omfattende og relevant erfaring innenfor aktuelt fagområde kan kompensere for manglende formell utdanning.
  • Du har relevant erfaring, helst 3 år, fra bruprosjektering. Det er også ønskelig med BIM-kompetanse for prosjektering av bruer i betong, stål og tre.
  • Det kreves førerkort for bil i klasse B. Noe reisevirksomhet må påregnes.
  • Du må kommunisere godt på norsk, både skriftlig og muntlig.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, ber vi om en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no).

Hvem er du?

Du er engasjert og tar ansvar! Du vil jobbe mye i tverrfaglige grupper, og vi trenger deg som brenner for ditt fagområde. Samtidig skal du respektere andres fagområder og ha et overordnet blikk på hva som skal løses sammen.

Hva tilbyr vi?

  • Medlemskap i en av de beste pensjonsordningene i Norge, Statens pensjonskasse, med blant annet mulighet for boliglån
  • 37,5 times arbeidsuke
  • Fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • Betalt overtid
  • Kompensasjon for reisetid
  • En time fri til trening per uke
  • Gode muligheter for faglig påfyll

Stort engasjement, mye ansvar og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer. Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid.

Praktisk informasjon

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf.Offl. § 25. Du vil i så fall bli varslet.

For spørsmål tilknyttet stillingen, ta kontakt med Jon Henning Prestegarden, tlf. 95173040.

Vi ber om at du i søknaden oppgir ønsket kontorsted.

Søk stilling

Vis flere stillinger: