Stafa Industrier kjøper Larel

Stafa Industrier AS har inngått avtale om kjøp av 100 prosent av aksjene i Larel AS.

Stafa Industrier AS skriver i en pressemelding at de nå har styrket datterselskapet Stansefabrikken Products AS ved kjøp av Larel AS i Vestfold.

Larel AS har hatt en kontinuerlig vekst og utvikling siden nåværende eiere tok over virksomheten i 2004, og teller nå 15 ansatte og har en omsetning på cirka 40 millioner kroner.

Selskapet tilbyr i dag et bredt spekter av sertifiserte el-produkter til bolig, industri og infrastruktur som distribueres via elektrogrossister i Norge. Larels ledelse og eiere kommer til å fortsette i selskapet.

- For å fortsette den sterke veksten vi har hatt de siste årene er det et riktig tidspunkt å få inn en solid eier som kan bringe selskapet videre. Stansefabrikkens posisjon i el-grossist markedet kombinert med våre produkter og kompetanse tror jeg vil resultere i en betydelig vekst for selskapet, sier John Henry Bråvold, daglig leder og deleier i Larel i en pressemelding.

- Larel er et spennende selskap som er godt etablert i flere produktsegmenter hvor vi har en klar strategi om å posisjonere oss ytterligere. Sammen kan vi tilby elektromarkedet ett komplett produktsortiment som effektiviserer deres hverdag", sier Anders Besvold Hansen, administrerende direktør i Stansefabrikken Products AS.

- Vi er veldig fornøyd med å kunne presentere oppkjøpet av Larel AS og ønsker alle medarbeidere velkommen til Stafa konsernet. Våre virksomheter kompletterer hverandre bra og vi ser store muligheter i å kunne vokse sammen og tilby enda bedre og konkurransekraftige produkter og løsninger til våre kunder, sier Jon Ragnar Westby, Konsernsjef i Stafa industrier.