Maskinfører

Vår oppdragsgiver er BetonmastHæhre Anlegg AS. Selskapet har fått oppdraget med å bygge neste parsell på E18 - strekningen Rugtvedt - Dørdal i Telemark. Prosjektets varighet vil være frem til desember 2019.

FirmaBetonmastHæhre Anlegg
FylkeTelemark
StedE18 Rugtvedt - Dørdal
Søknadsfrist26.01.2018

Har du erfaring med kjøring av dumper? Kunne du tenke deg å være med å bygge vei sammen med BetonmastHæhre Anlegg? Har du i tillegg lokal forankring, ja da vil vi gjerne komme i kontakt med deg!

BetonmastHæhre Anlegg AS bruker Jobzone i forbindelse med alle sine utbyggingsprosjekter. Jobzone Larvik leverer maskinførere til utbyggingen av E18 - strekningen Rugtvedt - Dørdal i Telemark.

Arbeidsoppgaver

Kort og godt vil arbeidsoppgavene vil være å kjøre dumper. Du vil inngå i et team, og kjøre etter en 14/14 rotasjon. Redskapen som brukes er en Doosan dumper.

Kvalifikasjoner

Interesserte kandidater MÅ ha førerkort samt maskinførerbevis for M6 - dumper.

For å ivareta HMS og behovet for sikkerhet på anlegget, er det et ufravikelig krav til å beherske norsk muntlig og skriftlig!

Er du interessert i et langvarig prosjekt for vår oppdragsgiverpå E18? Send oss en søknad med CV samt kopi av sertifikater og eventuelle relevante fagbrev for bransjen. Søknad sendes: bjorn.bergene@jobzone.no

Spørsmål om stillingen

Bjørn Bergene

Partner

Telefon

33 12 19 10

Mobil

952 94 333