<p>MG Bygg Årets Maxbo Proff samarbeidspartner</p>Natre Årets Maxbo Proff leverandørOrkla House Care ved Vibeke TunglandMaxbo AskerBeste stand Bergene HolmNatre ved Johnny Kvalheim

Prisdryss under Maxbos Arena-messe

MG Bygg og Anlegg vant prisen som «Årets Proff-samarbeidspartner» og Natre Vinduer vant prisen som «Årets Proff-leverandør» under Maxbos Arena-messen på Lillestrøm i helgen.

Arena 2018 er en lukket fagmesse som arrangeres av Maxbo på Norges Varemesse, med over 1900 deltakere.

Les også: Rekordoppmøte på Maxbo-messe

Under messen ble flere hedret med priser fra arrangøren.

MG Bygg og Anlegg på Geilo ble kåret til «Årets Proff-samarbeidspartner» hos Maxbo. Bedriften er en totalentreprenør som gjør grunnarbeider, støper grunnmur og bygger hytter og hus i tømmer og stavlaft. Selskapet har fem fast ansatte og startet i 2015.

– Vi har et unikt samarbeid med MG Bygg og Anlegg. Tonen er preget av åpenhet og ønske om at begge parter skal lykkes. De utfordrer oss som leverandør og på logistikk og i måten de bruker våre tjenester, sier Christina Stautland i Maxbo Proff i en pressemelding.

Beste leverandører

Natre Vinduer vant prisen som «Årets Proff-leverandør». Selskapet har hovedkontor på Gjøvik, og totalt 400 medarbeidere og fire fabrikker over hele landet. Her produseres det trevinduer, balkongdører, og heve- og skyvedører.

Orkla House Care ble kåret til «Årets leverandør». Orkla House Care består av fem merkevarer, Jordan, Anza, Harris, Hamilton, Spekter, som lager malingsredskap og rengjøringsprodukter for privat- og bedriftsmarket.

Beste Maxbo-varehus

I tillegg ble de beste Maxbo-varehusene i hver region kåret. Varehuset som vant Årets Maxbo var Maxbo Asker, mens regionsprisene gikk til Maxbo Hønefoss, Maxbo Vestby og Maxbo Sandefjord og Stokke.

Maxbos avdeling for kundeservice fikk også heder for å ha nådd sine hårete salgsmål, mens Maxbo Fredrikstad fikk heder for å få en stor andel av kundene over på digitaltjenesten Min Bedrift.

Blant de 88 utstillerne på årets Arena-messe, var det Bergene Holm som fikk prisen for "Beste stand" i år.