Elektrikere entreprise

GK Elektro leverer alt innen elektro til alle typer bygg, samt industri og datasentre. Vi har egne fagmiljøer innen service og prosjekter i Østfold, Romerike, Oslo, Asker, Hamar, Kongsvinger, Lillehammer, Bergen, Trondheim og Tromsø. Selskapet er del av GK Gruppen som omsetter for 5 milliarder kroner og har 3000 ansatte i Skandinavia.

FirmaGK Elektro Trondheim
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist28.02.2018

Ønsker du utfordrende og spennende oppgaver i et firma med gode resultater og vekstambisjoner?

Distrikt Trondheim består i dag av ca 45 ansatte i to avdelinger - service og entreprise. Vi er samlokalisert med GK Inneklima og GK Rør i flotte nye lokaler.

Vil du være en del av vårt flerfaglige miljø, med hyggelige medarbeidere og godt samhold?

Vi søker etter serviceinnstilte og selvstendige elektrikere:

Til vår entreprise avdeling i Trondheim er vi er på jakt etter elektrikere med stor interesse eller erfaring innen tekniske installasjoner. Arbeidsoppgavene vil være varierte elektrikeroppgaver på entrepriseprosjekt.

Du er proaktiv, positv og jobber godt i team. Det er viktig at du ser løsninger for kunden og håndterer kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte. Fagbrev som elektromontør gr L er nødvendig og du behersker norsk muntlig og skriftlig.

Kvinner oppfordres til å søke!

Til de riktige kandidatene kan vi tilby gode arbeidsbetingelser og ordnede forhold i en offensiv bedrift i vekst med solid økonomi.

Søknader vil behandles fortløpende.

Referanse:Elektrikere entreprise GK Elektro Trondheim

Kontaktperson: Tormod Kjellmark, avdelingsleder, tlf. 9707 3190

Søk stilling

Vis flere stillinger: