Havbrukstekniker

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre mer enn 2500 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeNordland
StedSandnessjøen
Søknadsfrist19.02.2018

Multiconsult Nord er lokalisert med regionskontor i Tromsø og kontorer i de 3 nordligste fylker samt på Svalbard. Vi er i dag totalt 170 medarbeidere. Regionen utfører flerfaglig rådgivning og prosjektering, inkludert kartlegging av fysisk miljø og grunnundersøkelser. Kompetansesenteret for kyst-, marin- og arktisk teknologi i Multiconsult er lokalisert til vårt kontor i Tromsø.

Havbrukstekniker / ingeniør

For kontorsted Sandnessjøen ønsker vi å styrke vår bemanning for levering av tjenester til

kvakulturnæringen i Nordland, og søker en praktisk orientert havbrukstekniker/ingeniør/sivilingeniør som også kan utføre inspeksjoner og feltarbeid.

Multiconsult leverer et vidt spekter av ingeniørfaglige tjenester for sjøbasert havbruk. Dette inkluderer akkrediterte tjenester som fortøyningsanalyser, utstedelse av anleggssertifikat og lokalitetsundersøkelser. Vi leverer også tjenester innen havmiljøbeskrivelse til næringsliv og offentlige institusjoner langs kysten og offshore, både nasjonalt og internasjonalt. Dette fagmiljøet samarbeider tett mot Multiconsults fagmiljøer på landanlegg innen havbruksnæringen.

I tillegg til havbruk, har det marine fagmiljøet et generelt fokus på marint fysisk miljø og kaldt klima, marin hydrodynamikk og flytende konstruksjoner, arktiske teknologiutfordringer og design av kystkonstruksjoner.

Arbeidsoppgavene vil avhenge av kvalifikasjoner, men vil typisk være fortøyningsberegninger, utstedelse av anleggssertifikat, inspeksjoner av flytende anlegg samt feltarbeid i forbindelse med utsetting og innhenting av instrumenter. Den som ansettes vil også delta i utviklingen av teknologiske produkter som havbruksnæringen etterspør.

Stillingen vil være preget av varierte oppgaver, og de riktige kandidater vil kunne påregne ansvar for egne prosjekter. God evne til selvstendig jobbing og mulighet for reising er en forutsetning.

Som medarbeider hos oss vil du vil bli en del av et spennende miljø med både bredde- og spisskompetanse innen marin og arktisk teknologi. Multiconsult Nord-Norge har medarbeidere med stor bredde både i kompetanse og erfaring.

Kvalifikasjoner

Vi ser etter en person med fagbakgrunn som tekniker eller ingeniør/sivilingeniør, med erfaring fra havbruksnæringen eller leverandørindustrien. Dokumentert praktisk erfaring fra næringen, kjennskap / tilknytning til lokal havbruksvirksomhet og arbeid på teknisk side vil kunne vektlegges og kompensere for manglende formell utdanning.

Arbeidsspråket er norsk.

Personlige egenskaper

  • Gode kommunikasjonsegenskaper
  • Være god på samhandling, både internt i selskapet og eksternt
  • Selvstendig og faglig engasjert
  • Praktisk orientert i forhold til arbeidsområdet
  • Stå på vilje

Vi tilbyr

  • I tillegg til konkurransedyktige lønnsbetingelser; Et godt arbeidsmiljø preget av kompetente og engasjerte medarbeidere
  • En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn
  • Et multifaglig miljø som oppmuntrer til kunnskapsflyt og samarbeid på tvers i organisasjonen
  • Varierte arbeidsoppgaver og faglig utvikling/kurs for at du alltid skal være oppdatert
  • I tillegg til fem uker ferie, gis det fritt i romjul og påske
  • Aksjeprogram for alle ansatte
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • På fritiden tilbyr Nordland en fantastisk natur med spektakulære turmuligheter

For mer informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med seksjonsleder Espen Gleinsvåg, tlf 975 99 151

Søk stilling

Vis flere stillinger: