Kontrollingeniør

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og

statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region sør
FylkeTelemark
StedSkien
Søknadsfrist31.01.2018

Prosjekt Bypakke Grenland består av en rekke små og store prosjekter, som til sammen skal bidra til å gjøre Grenland til et bedre sted å bo og arbeide. Grenland skal bli en konkurransedyktig og attraktiv region med sterke bysenter.

Totalt planlegges det å investere 2,67 mrd. kroner gjennom Bypakke Grenland fase 1. Drøye halvparten finansieres av bompenger, resten finansieres av statlige, fylkeskommunale og kommunale midler. Bypakka er et samarbeid mellom Telemark fylkeskommune, Skien kommune, Porsgrunn kommune, Siljan kommune, Statens vegvesen og Jernbaneverket.

Statens vegvesen søker nå etter en dyktig kontrollingeniør til prosjektet.

Arbeidsoppgaver

Som Kontrollingeniør vil du jobbe med oppfølging og teknisk kontroll av arbeid som er utført av entreprenører i ulike faser av utbyggingsfasen- man skal være med og påse at arbeid som utføres er i henhold til kontraksgrunnlag. Som kontrollingeniør vil du også medvirke til utarbeidelse av kontraktsdokumenter.

I Bypakke Grenland vil man jobbe med en portefølje av flere små og mellomstore prosjekter og drive kontrollvirke mot disse. Eksempler på prosjekter er større og mindre vegprosjekt,

Det vil også legges andre forfallende og administrative oppgaver til stillingen.

Kvalifikasjoner

Utdannelse fra universitet eller høyskole, minimum tre år. For kandidater med relevant erfaring, relevant utdannelse (eksempelvis teknisk fagskole) og gode personlige forutsetninger kan utdannelseskravet fravikes.

Det er sterkt ønskelig med erfaring fra anlegg eller praktisk arbeid, men nyutdannede vil også bli vurder til stillingen.

I denne stillingen skal man samhandle og jobbe mye mot entreprenør. Vi søker derfor folk som har gode kommunikasjonsevner og som er omgjengelige. Vi vil gjerne ha handlekraftige medarbeidere som tar ansvar og har fokus på jobben som skal gjøres.

Et godt sted å jobbe

Statens vegvesen har sterke og sammensatte fagmiljø bestående av mange profesjoner som jobber i samspill og tett samarbeid. Det er høy trivsel hos oss, vi har fleksibel arbeidstid og en rekke velferdsordninger. I States vegvesen er det også en gunstig pensjonsordning med 2% innskudd til Statens pensjonskasse.

Vi kan ellers tilby konkurransedyktige betingelser.

Medarbeiderne i Statens vegvesen skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders og kjønnssammensetning og rekrutter personer med innvandrerbakgrunn.

Som en IA-virksomhet vil arbeidsforholdene bli lagt til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon- ta kontakt med Prosjektleder Brian Lund på telefon 913 85 345 innen søknadsfristen 31. januar 2018.

Søk stilling

Vis flere stillinger: